Selamun aleyküm hayırlı günler hayırlı hafta sonları dilerim.
Hoşgeldin abim sana da hayırlı günler, cumalar, hafta sonları
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSelamun aleyküm hayırlı günler hayırlı hafta sonları dilerim.
Hoşgeldin abim sana da hayırlı günler, cumalar, hafta sonları
CAN abim bir yaşam belirtiside sen ver bee
Izlanda iyi iyi. Tatile kadar başla TYT ye ama. Sıkıntı yaşamazsın başlarsan. Hedefim 20 ile 25.000 arası. Diş hekimliği
Harbiden bu can abi neden bu kadar sessiz
kış bitti dedik bahar geldi dedik bakın ne çabuk yaz ayı geldi yazda çabuk gelir gider kışta.
Finalleri var, baya yoğun.
yaw kimya,biyoloji kolayda fizik zor.Kafam almiyo bazen
tyt bitti,aytde bikaç konu kaldi bende
Aleyküm selam hayırlı günler kanka hoşgeldin.
Ben biyoloji ve kimyadan 85-90 üstü alıyorum ama fizikte 70 üstüne zor çıkıyorum geçen sene 36 almıştım fizikten
Geçen oyunlarda başarısızım demistim pubg mobilde oynayış tarzımı degistirdim bir yere tuzak kurarak kaçarak oynadım çok daha iyi oynadığımın farkına vardım Genelde hep 1 takıma korkusuzca dalarak oynardım hiç kaçmazdım cesaretten çok dikkatliliğin kazandırdığının farkina vardım
Yava banada biyo fizik kolay kimya imkansız geliyo
Hoşgeldin , hayırlı günler Wito
Geçen oyunlarda başarısızım demistim pubg mobilde oynayış tarzımı degistirdim bir yere tuzak kurarak kaçarak oynadım çok daha iyi oynadığımın farkına vardım Genelde hep 1 takıma korkusuzca dalarak oynardım hiç kaçmazdım cesaretten çok dikkatliliğin kazandırdığının farkina vardım
Aynen öyle Yusuf
ula bu ayt fen büyük dert ya kimyayı zaten kafam almıyo ben de biyoloji çalışıyom hep
kimyayi bende yapamam hic. fizigi fullerim biyoloji yuzde 70 ini yaparim. kimya ya geldimmi zor zahmet yarisini gecersem basari
senelerce cross um cok iyi olmasina ragmen bende iyi oynayamadim cs yi. ama half life da cok iyiydim. neden die sorardim hep meger catismaya allah allah nidalariyla atlamammis. sonra beklemeye sabretmeye basladim. iyi netice aldim