Ben giderim adım kalır.
Dostlar beni hatırlasın.
Hayırlı sabahlar.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBen giderim adım kalır.
Dostlar beni hatırlasın.
Hayırlı sabahlar.
Hayırlı sabahlar
Selamün aleyküm. Hayırlı sabahlar
Aleyküm selam topraaaaammmm.
Ben giderim adım kalır.
Dostlar beni hatırlasın.
Hayırlı sabahlar.
Hayırlı sabahlar
Aleyküm selam topraaaaammmm.
Aleykumselam, hayırlı günler herkese
Dünyaya yaklaşmakta olan bişeyden bahsediyorlar ve türkiyede riskli yerde diyorlar 22 ton civarı bi gök taşı diyorlar NASA nın açıklaması onu yok edicek teknolojimiz yok demiş. Şu konu üzerinde detaylı bi araştırma yapabilir mi biri ben çalışıyorum da ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN
winter is comming abim dediğin şey bu sanırım
winter is comming abim dediğin şey bu sanırım
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Evet Kardeşim bu tehlikedeyiz yani umarım bişeyler yapılır bi an önce.
TRT hata yapıyor Pazar saat 20:30 a Adana Demir’in maçını koymuş lakin burada puan eşitliği söz konusu bence düönüşümlü hakediyor takımlar daha heyecanlı olur
TRT hata yapıyor Pazar saat 20:30 a Adana Demir’in maçını koymuş lakin burada puan eşitliği söz konusu bence düönüşümlü hakediyor takımlar daha heyecanlı olur
Yine öyle yaparlar sanırım
Bir hafta aynı öbür hafta farklı olmaz
Giresun, Samsun,Adanademirspor ucu de 20.30
Bakalım yine aynı şekilde verirler maçları bence.
Doğrudan olduğu gibi türkiyeye düşmeyecek ki parçalarına ayrılıp eriyerek ağırlığının ve büyüklüğünün yarısını hatta belki daha fazlasını kaybedip düşecek bence çok korkacak bir şey yok
Fatsa'da 3.2 büyüklüğünde deprem olmuş ben hiç hissetmedim.Allah beterinden korusun
Fatsa'da 3.2 büyüklüğünde deprem olmuş ben hiç hissetmedim.Allah beterinden korusun
Tabii hissetmezsin 3.2 çok küçük
Geçmiş olsun.
Hayırlı geceler