- Resmi Gönderi
Selamun Aleyküm hayırlı günler
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSelamun Aleyküm hayırlı günler
Selamun Aleyküm hayırlı günler
Aleyküm selam Hayırlı günler.
Kolombiya'da 28 Nisan'da sendikalar, yerel topluluklar, öğrenci grupları ve çeşitli muhalif kesimlerin "ulusal grev" çağrısıyla başlayan vergi reformu karşıtı gösteriler, başta sakin ve barışçıl geçerken, sonrasında şiddetli olaylara sahne oldu.
Kolombiya’da çıkan olayların aslı; #asgariücret'in 250 dolardan 200 dolara çekilmesi, #KDV’nin yükseltilmesi, #vergi tabanının genişletilmesi ve halktan 6,8 milyar dolar vergi toplanmasını amaçlayan “vergi yasasının” kongreye sunulmasına dayanıyor.
Başkent Bogota başta olmak üzere Medellin, Cali, Baranquilla, Cartagena ve Valle de Cauca dahil 50'den fazla kentte sokağa çıkan binlerce kişi, daha hükümetin yeni reform tasarısını protesto etmişti.
Bundan dolayı da şimdi Kolombiya'da hükümetin halkına tabiri mümkünse zulüm ettiğini söyleyebiliriz.
SOS ne demek?
Kolombiya Halkı sokaklara SOS yazarak dünyadan yardım istemeye çalışıyor..
#SOSColombiaNosEstanMatando #Kolombiya #KolombiyaSonDakika #SOSCali #SOSMedellin
"ve cellat uyandı yatağında bir gece
tanrım dedi bu ne zor bilmece
öldükçe çoğalıyor adamlar
ben tükenmekteyim öldürdükçe"
Ruhları şad, mekanları cennet olsun...
Haftaya Perşembe den itibaren olan tatil Pazartesinden sonra Pazartesi de dahil resmi tatil olmuş hoca dedi az önce
nereye düştüm ben ya 250 milyonun hesabını verin diyen adamın avukatı istifa etmiş ve demiş ki 650 milyon nerede demiş kılıç..na
nereye düştüm ben ya 250 oldu 650
nereye düştüm ben ya 250 milyonun hesabını verin diyen adamın avukatı istifa etmiş ve demiş ki 650 milyon nerede demiş kılıç..
nereye düştüm ben ya 250 oldu 650
Konu ne ben anlamadım ama
Konu ne ben anlamadım ama
ben de anlamadım ki twitter da gündem
Sinan abim Mesajı düzenleme var mı yeni yarışmada 5 yerine 6'ya basmışım da
Herkes pandemi yüzünden evde kalmaktan şikayetçi. Ben çok mutluyum evde. Gayet birçok etkinlik yapıyorum.
Size hayatımdan birkaç renkli kare paylaşıyorum.
Sinan abim Mesajı düzenleme var mı yeni yarışmada 5 yerine 6'ya basmışım da
Düzelt abim
Whisper sağolasın abim
Bugünü de kazasız belasız atlattık çok şükür