Sohbetimiz Bol Olsun! -Tüm -Sezonlar

• ahahahaha bunu yazan kim acaba

Arkadaşlar affınıza sığınarak söylemek istiyorum. Kimseyi de zan altında bırakmak değil amacım. Tabi bu nacize benim şahsi görüşüm. Lütfen kimse beni bunda dolayı yargılamasın, söyleyeceklerimi yadırgamasın... Belkide büyük bir hata olacak söyleyeceğim Belkide büyük bir hata olacak söyleyeceğim şeyler. Ama ne olursa olsun benim fikrim... Lafı pek uzatmayı sevmem, biliyorsunuz bu benim tarzım hiç değildir. Konuyu büyütmemek adına, bu konuda açıkçası söylemek istediğim ama söyleyemediğim şeyi cesaret ama söyleyemediğim şeyi cesaret edip söylerken sizlerden tekrar özür dileyerek ne söyleyeceğimi unuttuğumu söylüyorum

• Elon Musk: Elektrikli araçları yeniden icat ettim ve insanları roketle Mars'a gönderiyorum, normal biri olacağımı mı sandınız?

• Arkadaslar canım cok sıkkın ve moralim cok bozuk okb hastalıgım vardi daha da artti sizce moralimi arttırmak icin ve takıntılarımı azaltmak icin ne yapmamı öneriyorsunuz önerilerinize açığım ( suan psikoloğa da gidiyorum ayriyetten )

• Arkadaslar canım cok sıkkın ve moralim cok bozuk okb hastalıgım vardi daha da artti sizce moralimi arttırmak icin ve takıntılarımı azaltmak icin ne yapmamı öneriyorsunuz önerilerinize açığım ( suan psikoloğa da gidiyorum ayriyetten )

Hastalığı temelde biliyorum ama ne önerebilirim hiç bilmiyorum . Üzgünüm :(

Tothenamadı

• Dışişleri bakanı Kudüs’e asker göndereceğiz demiş bu haber doğru mu doğruysa İsrail bu sefer gerçekten bitti

لا إله إلا الله محمد رسول الله La İlahe İllallah, Muhammedün Resulullah

Efsane Kar Sistemi Beklerken ...

• Hastalığı temelde biliyorum ama ne önerebilirim hiç bilmiyorum . Üzgünüm :(

valla doktorun önerdiklerini uygulamaya calisiyorum 3 seans gittim etkili olmadı henüz baya müzdaripim yani bu konudan aklımı celiyor bazı düsünceler gerceklesmesi 0 ihtimalleri kafamda 100 yapiyorum ve isin içinden çıkamıyorum

• Dışişleri bakanı Kudüs’e asker göndereceğiz demiş bu haber doğru mu doğruysa İsrail bu sefer gerçekten bitti

İsrail nasıl bitsin Allah aşkına adamlar çoğu ülkeyi parmağında döndürüyor onu geçtim adamlar askeri yönde çok gelişti zor duruma düşerler ama asla bitemezler

Tarihten bir örnek: Arap İsrail savaşı, Altı gün savaşı

İki savaşta da İsrail kazanmıştır

HEDEF HAVA HARP OKULU ✈

Abim keşke bir bilgim olsaydı da sana destek olabilseydim ama yapabileceğim tek şey sana şifa dilemek geçmiş olsun

HEDEF HAVA HARP OKULU ✈

• düşünmekten günümün %90 ı mahvoluyor

Henry Ford geçmiş Olsun. Allah şifa versin. Hastalığın nedir anlamadım ama, inşallah tez zamanda şifa olur.

• Resmi Gönderi

Henry Ford geçmiş olsun abim.Tez zamanda şifa inşallah.Uzman yardımı alman güzel bence devam et..Zamanla geçer gider Allah'ın izniyle.

Derki bir yazı da

Halledemeyeceğiniz hiçbir sorun değil.

1. Takıntılarınızı yazın.Nasil bir takıntı dünyasında koşturuyor olduğunuzu anlamanın en iyi yolu, bunları yazmaktan geçer
    2. Olayların iyi taraflarını hatırlayın. ...
    3. Kendinize zaman ayırın. ...
    4. Olumlu insanlarla zaman geçirin. ...
    5. Daha çok uyuyun. ...
    6. Spor yapın.

Bizlerin yapacağı şey,sen yazarsan bizde okuruz

• Henry Ford geçmiş olsun abim.Tez zamanda şifa inşallah.Uzman yardımı alman güzel bence devam et..Zamanla geçer gider Allah'ın izniyle.

Derki bir yazı da

Halledemeyeceğiniz hiçbir sorun değil.

1. Takıntılarınızı yazın.Nasil bir takıntı dünyasında koşturuyor olduğunuzu anlamanın en iyi yolu, bunları yazmaktan geçer
    2. Olayların iyi taraflarını hatırlayın. ...
    3. Kendinize zaman ayırın. ...
    4. Olumlu insanlarla zaman geçirin. ...
    5. Daha çok uyuyun. ...
    6. Spor yapın.

Bizlerin yapacağı şey,sen yazarsan bizde okuruz

aynen bunların hepsini uyguluyorum ama değişen bir şey yok hatta bunları her gün her hafta 7 gün yapıyorum cidden cözümü yok mudur bunun ya pskiyatristimle de 4.seansı yapıcaz bu hafta bakalım ise yarayacak mı