Ayarlara dİkkat ederek yazın çizin..
Ayarlar
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturAyarlara dİkkat ederek yazın çizin..
Ayarlar
Ayarlar
Kızarak bir hışımla yanlış şeyler yazmayalim, yazılanlar ağır olmasın derim..
Kendimizi ayarlı tutalım manasında Mustafa.
Kızarak bir hışımla yanlış şeyler yazmayalim, yazılanlar ağır olmasın derim..
Kendimizi ayarlı tutalım manasında Mustafa.
Ağır şeyler söylemedim ki sadece ağır şeyler söylerim dedim neyse anladım
Hz. İsa yeryüzüne tekrar inerse Filistin öyle kurtulabilir yoksa bu İsraili hiçbir ülke,güç durduramaz.
Ağır şeyler söylemedim ki sadece ağır şeyler söylerim dedim neyse anladım
Tamamdır..Bende kötü yazdın diye yazmadım, yazarken dikkat edelim dedim(herkese)
Sıkıntı yok Mustafa
Hz. İsa yeryüzüne tekrar inerse Filistin öyle kurtulabilir yoksa bu İsraili hiçbir ülke,güç durduramaz.
Yüzyıllardır Dünya üzerinde tüm planlarını sabırla uyguluyorlar.
Hristiyanlara en ufak bir saldırı olduğunda tarihtede görüldüğü gibi haçlı ordusu tek vucut oluyordu. Günümüzde de modern haçlı ordusu olan nato hazırda bekliyor. Peki sözde İslam ülkeleri ne yapıyor: İsrailin teknolojisiyle kınama mesajı yayınlıyorlar
Yüzyıllardır Dünya üzerinde tüm planlarını sabırla uyguluyorlar.
Tarih boyunca ağır bedeller ödeyerek bu duruma geldiler. Hiçbir yerde istenmeyen topluluktu.
Haklısın Mkaymaz21
Ne desek boş ve havada kalıyor..
ama şöyle bir durum kıyamet alametlerinden biri kudüsün fethi sadece bu bilgi var ama hangi fetih belli değil bel ki yakın zaman da tekrar fetholunacak o belki de önceki yıllar
Bu arada İstanbulda İsrail başkonsolosluğuna yürümüş halk haberlerde var
Hayırlı sabahlar, hayırlı sahurlar herkese
İsrail eğer korkmadan Filistin'e saldırıyorsa bunun sebebi İslam ülkelerinin birlik olmamasıdır
Örnek biz Libya'da UMH'yi desteklerken Mısır, BAE , Suudi Arabistan Hafter'i destekliyordu. Hatta en güzel örnek Bazı İslam ülkeleri gidip İsrail'le iş birliği anlaşması yaptı bir kaç ay önce kusura bakmayın ama biz asla bir araya gelemeyiz
Hayırlı günler herkese
Abd ve Rusya arasında gerilim artıyor.İki üç gün önce yapılan siber saldırıdan sonra abd başkanı"Rusya yi sorumlu tutmayız ama saldırı yapanlar Rusya'da demişti.
Boru hattına yapılan saldırı sonrası sevkiyatlar durdu
Şimdiye kadar 900 milyon dolar zarara neden oldu.
Günde 2 buçuk milyon varil petrol taşıyor şirket bu boru hattı vasıtasıyla.
Bir kaç bölgede benzin sıkıntısı yaşanıyor.
Kuzey carolania da olacağan üstü hal ilan edildi.
Sıkıntı çözülemezse milyonlarca dolar zarara uğrayacaklar
İsrail başbakanı netanyahu dedi ki Filistine saldırıları arttıracağız arttırın arttırın siz yakında oraya Türkiye'yi getireceksiniz
Hz.Ali (AS)SÖZÜ BİR DEVLET ZULMÜ ARTTIRIRSA BİLİN Kİ SONU YAKINDIR.
Kendi sonlarını hazılıyorlar onlar 2024 e kadar Fırat nehrinin aşağısını almak zorundalar yoksa bir daha alamazlar diye bir şeye tutulmuşlar yakında oradayız zorla zorla