- Resmi Gönderi
Musluman ülkeler nerede
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturMusluman ülkeler nerede
Hayırlı iftarlar
Hayırlı iftarlar
Hayırlı akşamlar, hayırlı iftarlar Yusuf
İsrail başbakanı netanyahu dedi ki Filistine saldırıları arttıracağız arttırın arttırın siz yakında oraya Türkiye'yi getireceksiniz
Hz.Ali (AS)SÖZÜ BİR DEVLET ZULMÜ ARTTIRIRSA BİLİN Kİ SONU YAKINDIR.
Kendi sonlarını hazılıyorlar onlar 2024 e kadar Fırat nehrinin aşağısını almak zorundalar yoksa bir daha alamazlar diye bir şeye tutulmuşlar yakında oradayız zorla zorla
ben filistindeki zulumu dogru bulmuyorum sakin olaki yanlis anlasilmasin.
bizim askerimiz zamaninda oradaydi mustafa. ingilizler ile birlik olundu hastahanelerimizin sularina kadar kesildi askerimiz susuz birakildi. demir yollari patlatilip oralarda ingiliz askerlerinin tarafina gecilip pusulara dusuruldu. cook bedeller odedik cook ordularimiz dagitildi anadoluyu savunamadik yunanlilara teslim ettik. binlerce askerimiz oralarda esir dusup senelerce anadoluya donemediler.
ben bu olaylarda kesinlikle taraf degilim bu konudada baska mesaj yazmam zaten ama bizim askerimiz oraya gitmeyecek tekrar.
bu resim kibrista musluman turkleri katleden rum pazazi ayni zamanda baskani makarios ile yaser arafat in
çok şükür yedik yemeği geldik
Daha Çok Gösterben filistindeki zulumu dogru bulmuyorum sakin olaki yanlis anlasilmasin.
bizim askerimiz zamaninda oradaydi mustafa. ingilizler ile birlik olundu hastahanelerimizin sularina kadar kesildi askerimiz susuz birakildi. demir yollari patlatilip oralarda ingiliz askerlerinin tarafina gecilip pusulara dusuruldu. cook bedeller odedik cook ordularimiz dagitildi anadoluyu savunamadik yunanlilara teslim ettik. binlerce askerimiz oralarda esir dusup senelerce anadoluya donemediler.
ben bu olaylarda kesinlikle taraf degilim bu konudada baska mesaj yazmam zaten ama bizim askerimiz oraya gitmeyecek tekrar.
bu resim kibrista musluman turkleri katleden rum pazazi ayni zamanda baskani makarios ile yaser arafat inThe content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
bu resim dogu turkistandaki musluman turklerin katledilmesine destegini aciklayan filistin baskani mahmut abbas ile gorusmeler sonrasi cekilen resmi (gecen sene)The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
olanlari kinayalim. barisa destek verelim ama bizim askerimiz gitmesin be kardesim sonra kendi memleketimizi savunamiyoruz el kadar bebelerimiz sunguden geciriliyor koylerimiz yakilip yikiliyor, kadinlarimiza tecavuz ediliyor. aman askerimiz memleketimizde kalsin.
tekrar soyluyorum filistinde olanlar hic hos degil o cocuklar bebeler o zulmu haketmiyor ama elimizde bi anadolu kaldi be kardesim birakin oda kalsin be...
bu konuyuda burada kapatalim emin olun bizim cozecegimiz bir konu deil yeride degil.
Hocam kusura bakma ama bizim askerimiz her türlü oraya gidecek hatta 15 yaşında olmasaydım 18 ve üstü olsaydım başvururdun bu bir gerçek
Hocam kusura bakma ama bizim askerimiz her türlü oraya gidecek hatta 15 yaşında olmasaydım 18 ve üstü olsaydım başvururdun bu bir gerçek
mustafa ogrenimine gelecegine gelecegimize kafa yormalisin emin ol bu memleketin ve musluman aleminin senin bu konuya egilmene daha cok ihtiyaci var.
mustafa ogrenimine gelecegine gelecegimize kafa yormalisin emin ol bu memleketin ve musluman aleminin senin bu konuya egilmene daha cok ihtiyaci var.
O değilde MEB i seviyorum ya isteğe göre sınava girecekmişiz istemiyorsak 1.dönem notlarıyla olacakmış 1.dönem iyiydi o zaman dilekçe götürüp girmeyeceğim
O değilde MEB i seviyorum ya isteğe göre sınava girecekmişiz istemiyorsak 1.dönem notlarıyla olacakmış 1.dönem iyiydi o zaman dilekçe götürüp girmeyeceğim
sinavlara girmesende konulara calis bence. suan ogrendigin hersey yanina kar kalicak. misal ben suan bakiyorum lisede aman bu ne ise yarayacak dedigim bir konuyu iyi ogrenmediysem imkani yok kafam almiyor. istedigim kadar calisayim ertesi gun ucup gidiyor. her sey genclikte bunu unutma. ve suan ne kadar farkli konu ogreniyorsan beyin o kadar gelisiyor kapasiten artiyor.
sinavlara girmesende konulara calis bence. suan ogrendigin hersey yanina kar kalicak. misal ben suan bakiyorum lisede aman bu ne ise yarayacak dedigim bir konuyu iyi ogrenmediysem imkani yok kafam almiyor. istedigim kadar calisayim ertesi gun ucup gidiyor. her sey genclikte bunu unutma. ve suan ne kadar farkli konu ogreniyorsan beyin o kadar gelisiyor kapasiten artiyor.
Tyt var mecbur
İsrail Filistin'e topyekün savaş ilan etti.
Durum kaosa doğru sürükleniyor...
Tel Avive füzeyi atanlar İsrail’in başı dertte süsü vermeye başladılarsa yemeyiz ama müslüman ülke yapıyorsa devam edebilir serbest
İyi mi geceler?
Filistin İsrail savaşı başlar artık sanki Türkiye’den asker desteği gelecek ama askerler nereden gidecek Suriye terörist dolu Deniz yoluyla Lübnan’dan izinle gidebilirler oradan Suriye yoluyla doğru Kudüs’e
buradan takip edebilirsiniz