Sohbetimiz Bol Olsun! -Tüm -Sezonlar

• The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

:onay: Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow :kas:

:koşma: Chasing the Siberian Husky :bakış:

:kar::kralice::türkiye::coksoguk: :karyagisli:

• Resmi Gönderi

o degilde aklima ne geldi yahu eskiden hidayet izlicez die nba takip ederdik. avrupa maclarinda takimlarimizi finallerde ceyrek fonallerde izlerdik. milli takimlarimiz volaybol futbol basketbol hepsi dunya sampiyonluklarina oynardi. ne oldu abi ya ne oldu 10 senede ne degisti. nedir bu boyle milletce havamiz yok yau. yok siyasetiydi yok teroruydu bilmem ne. ben artik keyif almiyorum ha....

ben genclere uzuluyorm cok sanssizsiniz ciddi soyluyorum bizim zamanimizda cok farkliydi turkiye acik konusayim. ya avrupa kupa sampiyonasi ulkemizden aliyolar farkindamisiniz bunun sebebi koronami sizce ? artik milletce antipatik olmaya basladik arkadaslar.

• Bu gece herkes uyurken ben kafa dinlemek istiyorum da sabah 6 buçuk gibi kalkmak zorundayım yatsammı acaba

• Resmi Gönderi

Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

ya baris mancolar vardi eskiden

Harici İçerik www.youtube.com
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

bole adamlar vardi...

• Resmi Gönderi

kusura bakmayin arkadaslar bu filistin olaylari beni gerdide biraz atarliyim. her ne kadar umursamiyor gibi gorunsemde cigerime dokunuyor. yuzyillardir yapilan hatalarin hala tekrer tekrar tekerrur etmesi cok uzuyor

• Resmi Gönderi

bakin bu cati altinda genc bir nufusumuz var. bizim kolektif bir suurumuz bakis acimiz olmali. ya avrupa dediginiz kesim orta cagin yobaz koyluleridir. bunlar tum gelisimlerini insanliklarini bizim atalarimizdan gorerek benimsemislerdir. suan durumun bu duruma gelmesi. gerici bir toplum olarak bi algi yaratilmasi beni cileden cikariyor. oyle bir ecdadimiz vardir ki bizim az okusaniz. heleki osmanli dendiginde ordu millet olmasi savasci olmasi olarak addedilmemiz beni cigirdan cikariyor. insanligi dunyaya ogreten huzur ve medeniyet icin fetheden atalarimiza en buyuk hakarettir. oyle bilginlerimiz varki tarihte oyle insanlar cikmiski su topraklardan dunyaya yon veren, dikkat edin arkadalar son 800 senede en buyuk katliyamlar en buyuk insanlik trajedileri osmanlinin yikilmasindan sonra bas gostermistir neden biliyomusunuz bunlara musade etmediler. dizilere bakiyorum yok haremler surekli savaslar ne alakasi var yahu. medeniyetin besigidir huzurun hosgorunun besigidir. tum medeniyetlerin baris ve huzur icerisinde yasadigi topraklarin hukumdarlaridir bizim atalarimiz. bir ataturk cikarmisiz bu topraklardan hala gelmedi bir tane daha biliyomusunuz. birde ataturk ile osmanliyi birbirinden ayiriyorlar ya bunu bizi ayristirmak icin yapiyorlar.. ARKADASLAR ATUTURK OSMANLI MEDENIYETININ ESERIDIR OSMANLININ DEVAMIDIR ADAM OSMANLIDIR OSMANLIII...

• Resmi Gönderi

Eline sağlık mehmet civan

Ne demissen aynen katılıyorum.

Bir iki basit ama can alıcı örnek yazalım ki ecdat nasıl bir ecdat az hesap edelim.

Herşey Osmanlı da başlamis .

Külcüler : Afedersiniz, görevleri sadece ve sadece sokaklarda gezerek tüküren,veya malum pisliği yapanların ardından o tükürüğü veya pisliği külle kapatanlardir.Sonrada temizlenir kül vazifesini gördükten sonra.

Mesela şimdiki belediye isleri..

Osmanlı'da vatandaşı rahatsız edecek pis koku yayan işlere sahip olanların hepsi de şehir dışına taşınması sağlanmıştır.

Yazılacak çok şey var ama bu basit örnekler yeter sanırım.

İlim,bilim adamlarını da pas geçmeyelim

• AccuWeather Kıdemli Meteoroloji Uzmanı Tyler Roys, "Batıda ve doğuda sıcaklık olabilir, ancak asla aynı anda olamaz" dedi. “Isının bu kadar yaygın olması çok nadirdir. Sıcaklığın dalgalar halinde gelmesi daha olasıdır. "

:kralice::karyagisli::kar: 2022 EFSANESİ :kar::karyagisli::kralice:

• Kurak bir yaz geçirdiğimizde genelde arkası soğuk ve bol yağışlı bir kış oluyor bakalım neler bizi bekliyor buna örnek bkz 2017

:onay: Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow :kas:

:koşma: Chasing the Siberian Husky :bakış:

:kar::kralice::türkiye::coksoguk: :karyagisli:

• =D

Harici İçerik twitter.com

:I