- Resmi Gönderi
winter is comming biraz dikkat edelim .
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturwinter is comming biraz dikkat edelim .
Mutlu pazarlar...
winter is comming biraz dikkat edelim .
Pardon da kardeşim benim söylediğim kelimede dikkat edilmesi gereken ne var ben yazdığım şeyleri dikkat ederek yazıyorum sen rahat ol kardeş.
Siyaset kesinlikle yasaktır. Hiçbir şekilde cümlenizin içinde geçmesin. Burası ne muhalefet yeri. Ne de siyaset tartışma yeri. Dikkat edelim....
Merak edenlere... @EmreTEMUR hocamızın paylaştığı video. Öneririm bir göz atın. 🙂
Hayırlı akşamlar herkese
Bu belgeselin tekrarı var bu gece saat 02.30
Yarın öğlen de 12.00 da MÜKEMMEL GEZEGEN 1.BÖLUM
Geçen hafta çıktı ben kayıt etmiştim.Flamingolarin bilhassa görüntüleri sizi hayran bırakacak.
Yanardağlar ve o ortamlarda yaşayan canlılar . Kara iguanasinin zorlu krater inişi vsvs
Bakmanızı tavsiye ederim
Herkese iyi akşamlar özel sebeplerden pek aktif olamadım affola artık eskisi gibi aktifliğime devam edeceğim
Hayırlı akşamlar Eren
Aksiyonlar gelsin bakalım Temmuz’da
Bana müsaade hayırlı geceler kalanlara gidenlere
Herkese iyi akşamlar özel sebeplerden pek aktif olamadım affola artık eskisi gibi aktifliğime devam edeceğim
Hayırlı akşamlar Erenciğim.
Bana müsaade hayırlı geceler kalanlara gidenlere
Sana da hayırlı geceler Başkancığım.
Hayırlı akşamlar Eren
Aksiyonlar gelsin bakalım Temmuz’da
Aga sinan reis dediyse bir şeyler görmüştür bunu not alın temmuzu bekleyin
19 saattir gözümüzü kapamadık. Acaba ne zaman uykum gelecek?
19 saattir gözümüzü kapamadık. Acaba ne zaman uykum gelecek?
neylen ugrasiyon ki?. arada olur ama surekli tekrar ediyorsa bu durum cok zor yasin. kendimden biliyorum. o kadar ince ve mukemmel yaradilmisizki kucucuk bir aksaklik tum duzeni bozuyor.
ben hep derim uykum normal olsun 10 trilyon borcum olsun. cocuklugumdan beri 1 gunu 26 saat yasiyorum. uykum hergun 2 saat kayiyor. tam deilde o civarlara yakin cunku her 2 haftada bir ayni zaman dilimine denk geliyor :D
Günaydın HS ailesi