- Resmi Gönderi
Günaydın HS ailesi
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturGünaydın HS ailesi
Herkese hayırlı haftalar dilerim.Günümüz aydın ve bereketli olsun
17 Mayıs 2010 tarihinde, TTK Karadon maden ocağında meydana gelen grizu faciasında hayatını kaybeden 30 maden şehidimizi rahmetle ve minnetle anıyoruz.
UNUTMAYACAĞIZ!
İlk defa son dakika golü yemedik o sistemde. Son 2 3 gün belirdi kar ihtimali. Hava durumu izlerdim. Baktım sabah, karla karışık yağmurlu gösteriyor yarın. Allah dedim😂. Sonra gece 00.55 te Gökhan Abur'u bekledim heyecanla. Hatay ve Gaziantep'te yarın yoğun kar var dedi. Gel de uyu. Heyecandan ne zaman uyumuştum allah bilir..... Kar başladı sonra. Ama nasıl. Göz gözü görmüyor. Çıldırmıştık yav. Muhteşem bir hatıra olmuştu.....
Sonra birkaç gün sonra tekrar geldi. İlk defa Hatay'da bu kadar kar gördüm. Bir daha da görür müyüm Allah kerim.
(21 22 Aralık, 8 9 10 11 Ocak.) 2012 den daha çok hatırımda kalan bir sezondu. Üstüne 2 sistemde de Harbiye'ye kadar indi kar sınırı. Bu sistemler hariç....
1985 sistemi Zonguldak adına en iyi sistem bildiğim kadarıyla ve bence 2016 yılbaşı sistemi ile yarışırdı sadece 1985 sisteminde 12-13 gün kar yağışı olmuş yılbaşı sisteminde 5-6 gün aralıksız dek yağmuruna tutulmuştuk
:'D
Zonguldak, 1904
MGM ocak 2017 sisteminde 8° YKY vermişti tabii o zaman gerçekten kar gerçekten 8° de yapacak sandım
şunu yazanı bulsam varya bildiğin batı kuzey aldı karı doğuya kar kalmadı nerede kuraklık nerede doğuya kar
yalnız karadenizin forumu sonunda İstanbul forum konusunu geçmiş güzel oldu ya
abiler napiyonuz ya bi an bosluguma gelmis kar geliyo sandim...