- Resmi Gönderi
boş işler i bırak derim Yusuf kaç yaş büyük birisi
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturboş işler i bırak derim Yusuf kaç yaş büyük birisi
boş işler i bırak derim Yusuf kaç yaş büyük birisi
Yok kendisiyle fazla ilgilenmiyecem zaten. Benden çok büyük benim yaşımda olsa kaçırmazdım ama.
Sevgilim ailen ve sen nasılsın
Koptum =D
Sevgilim ailen ve sen nasılsın
Koptum =D
Vallahi şok oldum ilk defa başıma böyle bir şey geldi bula bula benimi buldun arkadaş 😆
Ben hayatımda sadece bir kişiye aşık oldum o da 5 6 sınıfta
Ordu'da dün gece
parcali bulutlu bir oglenden merhaba. dun neydi be kis geri geldiydi, eczanede isim vardi donerken sol kulagim agrimaya basladi 3-4 km elimle kapatarak geldim
parcali bulutlu bir oglenden merhaba. dun neydi be kis geri geldiydi
Burda hala kapalı sonbahar havası var
parcali bulutlu bir oglenden merhaba. dun neydi be kis geri geldiydi
Öğlende oldu biz çalışmaya devam
of ya telefonumun pili çabuk bitiyor şişti galiba
Öğlende oldu biz çalışmaya devam
dunde benim oleydi ustat. gece 2 yada 3 du sanirim istasyona baktim kac derece die baskada bisey hatirlamiyorum. allahtan 5 dk once kombiyi yukselttiydim ben simdi uyur kalirim die battaniyesiz
Uyarımız geldi bekliyoruz yağışı
of ya telefonumun pili çabuk bitiyor şişti galiba
Benim telefon Oppo A52 alalı bir yıl oldu hala 24 saat dayanıyor şarjı senin telefonun batarya şişmiş büyük ihtimalle
Benim telefon Oppo A52 alalı bir yıl oldu hala 24 saat dayanıyor şarjı senin telefonun batarya şişmiş büyük ihtimalle
Normalde pili çok iyiydi son 1 haftadır daha hızlı ggidiyor Değiştirecem pili inşallah
telefonlarinizi 4-5 sarjda bir yuzde 14 un altina dusurup dokunmadan tam sarj edinki tum hucreleri besleyin. yarida surekli sarja takip az az beslediginiz icin bazi bolgeler elektriklenmiyor bole bole batarya yi sagirlastiriyorsunuz.