Sohbetimiz Bol Olsun! -Tüm -Sezonlar

• Gece yalnız başıma karanlıkta oturuyorum. Saatin çıkardığı tik tak sesi bana ölümün her geçen saniye daha da yaklaştığını hatırlatıyor..

Günaydın arkadaşlar.

• @Yusuf kulaklığını tak izle ve dinle uyumana yardımcı olur.

Harici İçerik youtu.be
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Ohoo ben youtubeden dinlemediği. doğa sesleri yok. Caama vuran rüzgar sesini dersin arabanın içinde yağmur sesi mi dersin hepsini dinledim

• Selamlar herkese dersler ödevler başka şeyler derken epeydir uğrayamadım nasılsınız neler yapıyorsunuz =D

❤💙 EN BÜYÜK TRABZONSPOR ❤💙

• Selamlar herkese dersler ödevler başka şeyler derken epeydir uğrayamadım nasılsınız neler yapıyorsunuz =D

Müzik dinliyor telefon kullanıyorum

• Bazen kötü hissettiğimde açıyorum iyi geliyor

Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
    bende ya şunu izlerim ya da müzik açarım senin gibi bu arada şuan kötü mü hissediyorsun eğer öyleyse sebebi ne

• bende ya şunu izlerim ya da müzik açarım senin gibi bu arada şuan kötü mü hissediyorsun eğer öyleyse sebebi ne

Aile arası bir durum birde asosyalim biraz özgüvenim yok arada bir kötü hissettiğim oluyor bu yüzden. Boşver

Mesaj defa düzenlendi, son düzenleyen Gokhan6167 (23 Mayıs 2021 12:00).

• Aile arası bir durum birde asosyalim biraz özgüvenim yok arada bir kötü hissettiğim oluyor bu yüzden. Boşver

Özgüvenin zamanla yerine gelir asosyal olmanın sebebi de bence pandemiden dolayıdır

• Özgüvenin zamanla yerine gelir asosyal olmanın sebebi de bence pandemiden dolayıdır

Bir şeyi dert etsem derdimi söyleyeceğim sıkı güvendiğim bir dostumda yok Aileme zaten bir şey demiyorum içe ata ata psikolojik sorunlarım çıktı bir sürü

Kullandığım ilaçlar

• İçine kapanık olduğun içinde sıkı dostun olmayabilir sen kendini kimseye açmazsan kimsede sana kendini açmaz bu yüzden sıkı dostun olmayabilir. Etrafında illa güvenilecek insanlar vardır ama sen göremiyorsundur belki de

• İçine kapanık olduğun içinde sıkı dostun olmayabilir sen kendini kimseye açmazsan kimsede sana kendini açmaz bu yüzden sıkı dostun olmayabilir. Etrafında illa güvenilecek insanlar vardır ama sen göremiyorsundur belki de

Yanii zamanında çok kazık yedim güvendiğim arkadaşlardan. Hepsi beni tek tek sattı bilmediğim bir sebeple o yüzden yalnız kalmayı tercih ettim

• Az önce tam da bunu diyecektim çok erken yitirmişsin insanlara güvenini ama tabi bunda senin suçunda yok bişey diyemem o yüzden inşallah tekrar o güveni kazanabilirsin ve dertlerinden kurtulursun bir laf vardır derdini anlatmayan derman bulamaz