Sohbetimiz Bol Olsun! -Tüm -Sezonlar

• Resmi Gönderi

Günaydın, hayırlı sabahlarr 🍃

Gece yalnız başıma karanlıkta oturuyorum. Saatin çıkardığı tik tak sesi bana ölümün her geçen saniye daha da yaklaştığını hatırlatıyor..

Günaydın arkadaşlar.

Selamlar herkese dersler ödevler başka şeyler derken epeydir uğrayamadım nasılsınız neler yapıyorsunuz =D

Günaydın, hayırlı sabahlarr

Aleykümselam.Hayırlı günler herkese.

• Resmi Gönderi

Bir şeyi dert etsem derdimi söyleyeceğim sıkı güvendiğim bir dostumda yok Aileme zaten bir şey demiyorum içe ata ata psikolojik sorunlarım çıktı bir sürü

Kullandığım ilaçlar

The content cannot be displayed because it is no longer available.
    The content cannot be displayed because it is no longer available.

doktorundan rica etde sana medikinet yerine konsenidat yazsin o daha iyi medikinet in muadili. iyi olmaman normal basit ilaclar kullanmiyorsun. gordugum kadariyla ilac kovanda :) metilfenidat karbamazepin, ssri, antipsikotik falan hepsi var. metilfenidat kirmizi recete zaten uyutmaz. onun antagonisti bi ilac alsan bu sefer ertesi gun kalkamazsin. ayrica 30 yerine diger 10 lugu kullanmani oneririm daha az sinir ve depresyon yapar bu tur ilaclrlar sinapslarda d2 resptorlerini uyararak sinaps da dopamin birikmesine yol aciyor. bu ilaclari aliyosan calisacaksin. calismassan rahatsizlik verir. bad trip dedigimiz calisacagin seylere odaklanman yerine seni olumsuzluklara odaklar. ha bununda caresi var ama oda receteli zaten yasin kucuk birde onu bunyene alip kendini zehirlememen icin doktor yazmiyordur.

birde birdaha herhangi bir platform a ilac resimlerini koymamani oneririm onlar kontrole tabi uyarici ilaclar. bilgi paylasimi yasak. piyasadaki alimi satimi yasak bir cok maddeden daha etkili.

• doktorundan rica etde sana medikinet yerine konsenidat yazsin o daha iyi medikinet in muadili. iyi olmaman normal basit ilaclar kullanmiyorsun. gordugum kadariyla ilac kovanda :) metilfenidat karbamazepin, ssri, antipsikotik falan hepsi var. metilfenidat kirmizi recete zaten uyutmaz. onun antagonisti bi ilac alsan bu sefer ertesi gun kalkamazsin. ayrica 30 yerine diger 10 lugu kullanmani oneririm daha az sinir ve depresyon yapar bu tur ilaclrlar sinapslarda d2 resptorlerini uyararak sinaps da dopamin birikmesine yol aciyor. bu ilaclari aliyosan calisacaksin. calismassan rahatsizlik verir. bad trip dedigimiz calisacagin seylere odaklanman yerine seni olumsuzluklara odaklar. ha bununda caresi var ama oda receteli zaten yasin kucuk birde onu bunyene alip kendini zehirlememen icin doktor yazmiyordur.

birde birdaha herhangi bir platform a ilac resimlerini koymamani oneririm onlar kontrole tabi uyarici ilaclar. bilgi paylasimi yasak. piyasadaki alimi satimi yasak bir cok maddeden daha etkili.

Valla abi ben düşünüyorum bu kadar ilaç bana zararlı değil mi doktora sıkıntımı anlattıkça ilaçları yazdı da yazdı sıkıntılarım geçmeyince ilacın 30 mg lerini felan yazdı resmen uyuşturdu ilaçlar beni. Beyin meyin kalmadı evde felan dolanıyorum gözlerim hafiften kapalı aptal gibiyim bir an önce iyileşip bu ilaçları bırakmayı düşünüyorum

• Sabah 8 de kalkıp medikinet 30 mg içiyorum aradan bir iki saat sonra 2 tane lodux 1 tegratol saat üçe gelince bir medikinet daha içiyorum akşamları 1 rexapin 1 tegratol. Çok gerekli olduğunda gerçekten kendimi çok kötü hissettiğimde Ativan expited içiyorum 15-20 dakika sonra rahatlatıyor

Akşam yatmadan önce de uyku için keday veya serex

• şimdi bu kadar ilacı hemde double double içsem 1 sene boyunca beyin meyin kalmaz bende. En az 1 sene kullanmam gerekliymis 7-8 ay kaldı 4-5 aydır kullanıyorum bu ilaçları

• vah vah bu yaşta çektiğim nedir benim. Bilirmiydim ki psikolojim bozulup ilaçlarla uyuşacağımı genç yaşta ilaçlarla zehirleniyorum canıma acıyorum

• Benim de çok sorunlarım oluyor ama fındık zamanı 200 tane 100 kiloluk çuval boşaltınca unutuyorum. Fındık olmasa hastanelik olabilirim (:

HEDEF HAVA HARP OKULU ✈

• Resmi Gönderi

Japonya Toyama ilinde bulunan 2.450m rakımdaki yayla, her sene 6-8m kar yağışı olan dünyanın en yoğun kar yağışılı yerlerinden biridir. Özellikle yüksek kar yığını oluşan yerde 20mlik devasa kar duvarları "kar vadisi" yapılıyor. Her sene Nisan-Haziran arasında görebiliyorsunuz.

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Bu sene 14 metreyi geçtiği iddia ediliyor kar kalınlığının 😯😯

• Resmi Gönderi

Valla abi ben düşünüyorum bu kadar ilaç bana zararlı değil mi doktora sıkıntımı anlattıkça ilaçları yazdı da yazdı sıkıntılarım geçmeyince ilacın 30 mg lerini felan yazdı resmen uyuşturdu ilaçlar beni. Beyin meyin kalmadı evde felan dolanıyorum gözlerim hafiften kapalı aptal gibiyim bir an önce iyileşip bu ilaçları bırakmayı düşünüyorum

doktor sende travma sonrasi stress bozuklugu ile psikotik ozellikli agir depresyon bulgulari yakalamis kullan ilaclarini. bi polar olursun. medikinet normalde adhd rahatsizliginda recete edilir. cok nadiren agir depresyonlarda toropatik dozlarda yazilir. emin ol kat kat kotuleri var eger suan kullanmassan ileride cok daha agirlarini kullanirsin. doktorun 11+ sene gece gunduz uyumadi okudu o ilaclari sana recete edebilmek icin. o 30mg lik dedigin uyusturmaz aksine uyarir. ayrica bunlar ozel durumlar neden burada bu kadar paylasiyosunki korkulacak birseyin yok pandemide herkeze yaziyolar zaten. o kadar buyutme gozunde ilaclarinin cok olmasi gencken sorunu halledebilmek icin. agac nasil yasken egiliyorsa insanlarda gencken tedaviye daha iyi yanit veriyorlar.

uyusturan ilac yok orada sadece ativan biraz sallar gerisi tedaviye yonelik hepsi. komorbid rahatsizliklarda ole olur.

• Bu yılın kışı sert geçecek 1 ayda 3 yanardağ patladı

لا إله إلا الله محمد رسول الله La İlahe İllallah, Muhammedün Resulullah

Efsane Kar Sistemi Beklerken ...