Sohbetimiz Bol Olsun! -Tüm -Sezonlar

• Allah şifa versin hasta olanlara. Hayata karşı daha pozitif bakmak çok önemli. İyi akşamlarr 😊

Amin amin, uzun zamandır uykumda sorun yoktu bugun uyuyamadım ama. İnşallah bu Gece uyurum

• Uykusuzluğumu pek hissetmiyordum şimdi hissetmeye başladım fena bir baş ağrısı var

• medikinetin yani etkilerinden biri uykuya dalmada güçlükmüş 2 3 ay önce sabahlara kadar uyuyamazdım 3 gün uyuyamadigim bile olmuştu doktorun yazdigi ilaç bile yaramıyordu bitane daha yazdı uykum düzene girdi şimdi doktor ne yapmaya calisiyor anlamis değilim bilmiyor mu benim aylarca uyku sorunu çektiğimi bu ilacın uyku sorunu yaratacağını bilmiyor mu zaten zar zor toparlandım

• Resmi Gönderi

medikinetin yani etkilerinden biri uykuya dalmada güçlükmüş 2 3 ay önce sabahlara kadar uyuyamazdım 3 gün uyuyamadigim bile olmuştu doktorun yazdigi ilaç bile yaramıyordu bitane daha yazdı uykum düzene girdi şimdi doktor ne yapmaya calisiyor anlamis değilim bilmiyor mu benim aylarca uyku sorunu çektiğimi bu ilacın uyku sorunu yaratacağını bilmiyor mu zaten zar zor toparlandım

yusuf hala ayni seyi yaziyosun. doktorun o ilaci zaten ailen ders calismadigini soledigi icin yaziyor ardindan seni ve aileni ders calisman icin tembihliyor. sen napiyosun ders calismak yerine burda bu durumu dillendirdiginin en az 5 katini ailene yapiyosun. buraya yazmak twiterdan tweet takip etmek beynini yormayi birak daha negatif feed back yapiyor ve beynini dahada stress altina sokuyorsun. gittiginde doktor arti bi ilac daha yaziyor sen bu sefer diyosun bu ilac nerden geldi. sen durmadan ayni seyleri dusunerek olan depresyonunu psikotik hale getiriyosun. kimsenin elinde sihirli degnek yok. derslerine calismayi ogrenmelisin. kafani birseylere yormayi istemiyosun sen. derslerine calis. prospektus okuma o ilaclarin ne oldugunu cok iyi biliyorum ben suan senin kotu hissetmenin tek nedeni kendinsin. kendin duzelicen bizi hasta ediceksin valla bak sonunda... yeter daaa :sessiz:

• Fındık zamanına ekleme yapayım

80 derece eğimde fındık toplama o.O

Bahçeye su taşıma

Çuval taşıma

Tepeye tırmanmak (bahçeye gitmek için)

HEDEF HAVA HARP OKULU ✈

• Resmi Gönderi

Tinnitüs ile ilgili yazdığın yazıyı okuğum gün bende o hastalığa yakalandım nasıl bir şanssa artık 😀

sende yangina korukle gidion izlanda (:

o cinlama kullandigi ilaclardan 2 tanesinin etkilesimi yuzunden oluyor onun tinnitus degil

• sende yangina korukle gidion izlanda (:

o cinlama kullandigi ilaclardan 2 tanesinin etkilesimi yuzunden oluyor onun tinnitus degil

Forumun Aile Hekimi ünvanı edelim sana Mehmet. :)

• bakalim ogrencilik siralarina tekrar donmek gibi bir dusuncem var. donersem bir kac sene sonra olur.

İnşallah dostum. Allah gönlüne göre versin.

• İlaç kullanmakta çok yorucu.İyi geldiği kadar yan etkiside var. Bende hiç sevmem doğal yollarla ilerliyorum genelde 😅

Hiç bir ilaç kullanmıyorum. Tavsiyede etmiyorum. En basit Ağrı kesici de dahil.