hangi kanal
Habertürk
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturhangi kanal
Habertürk
Habertürk dışında bütün haber kanalları var 😅
Habertürk dışında bütün haber kanalları var 😅
😂 Bitiyor zaten internetten bakabilirsin
Gazeteciler sınıfta kaldı yoksa baştan ısınırdı
UsTaD herhalde sibirya soğunu getirdin.Bir anda soğudu hava =D
Ben izlemem siyaset ile de işim olmaz. Televizyon da izlemem. O yüzden kafam rahat, genelde bakarsam evren ile belgesel izlerim. Ben sana şakasına takıldım. Ne programı olduğundan bile haberim yok.
Siyasete girmeyi sevmem ama sorulan sorulara karşı cevaplar çok farklı gazeteciler ne yapsın 😂
Bende siyasete girmeyi severim ama forum ortamında sevmem. Tabi cevaplarında faktörü var haklısın.Yinede programın başları çok pasif kaldilar.Sonraları toparlamaya çaliştilar ama hakklarını yemeyelim.
CNN türk izleyelim bari
CNN türk izleyelim bari
Yerini tutar mı?
Yerini tutar mı?
Tarafsız bölge izliyorum şu an bakalım sözünün eri bir programmi 😁
Ben izlemem siyaset ile de işim olmaz. Televizyon da izlemem. O yüzden kafam rahat, genelde bakarsam evren ile belgesel izlerim. Ben sana şakasına takıldım. Ne programı olduğundan bile haberim yok.
National geograpraphic ve nat. geo. wild tam sana göre o zaman.
Dur hele kar edelim gece gece
Dur hele kar edelim gece gece
Özlemle anıyorum.. 😂
Gençler TRT2 izleyin..Memnun kalacağınız programlar var
Spor da TRT2 spor izleyin.. Şimdiden sonra olimpiyatlar da dahil tüm branşlar bu kanalda ve canlı..
Kaçırdınız diyelim tekrarları da aynı gece Genelde çıkar
National geograpraphic ve nat. geo. wild tam sana göre o zaman.
Hepsi açık bende Mehmet ücretli üyelik aldım. Eğer çocuklardan bana televizyon kalırsa izlerim. 24 saat yetmiyor bana bazen o kadar dolu oluyorum.
UsTaD benim gözümde siyaset okul temsilcisi gibi seçim yapmak yani kantinde 50 kuruş indirim teneffusler 15 Dk okula havuz yaptircam gibi vaatler sunarlardi zamanında.
UsTaD benim gözümde siyaset okul temsilcisi gibi seçim yapmak yani kantinde 50 kuruş indirim teneffusler 15 Dk okula havuz yaptircam gibi vaatler sunarlardi zamanında.
Boş iş çene yapmaya bile değmez. Ucu bucağı yok çünkü, herkes kendine göre haklı.