Günaydınlar herkese oturdum camın önüne yağmur yağmasını bekliyorum
Sohbetimiz Bol Olsun! -Tüm -Sezonlar
-
mustafa28 -
1 Mayıs 2021 00:00 -
Kapalı
-
-
- Resmi Gönderi
Selamun aleyküm hayırlılı sabahlar
-
Aleyküm selam sinan abi sana da hayırlı sabahlar
-
- Resmi Gönderi
Yasaklar bitsede spor yapmaya devam etsem
-
Aleykümselam hayırlı sabahlar
-
Gökgürültüsü duyulmaya başladı
-
Günaydın, hayırlı günler 🌸
-
Bir türlü düzgün yağış alamadık hep 10 dakika yağdı durdu ama şimdi etkili yağış alacak gibiyiz MGM"de uyarı verdi zaten
-
MGM hep konumumu yağışlı gösteriyor ama fosss yağış olmuyor özellikle bu aralar çok yanılıyor mgm
-
- Resmi Gönderi
Günaydınlar herkese oturdum camın önüne yağmur yağmasını bekliyorum
Aleyküm selam sinan abi sana da hayırlı sabahlar
Aleykümselam hayırlı sabahlar
Günaydın, hayırlı günler 🌸
Aleykumselam, hayırlı günler herkese.
Eski bir video ile herkesi piste alalım
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Vaktim varken kış ligi gruplarını da ara ara yazıyorum rahatsız ediyorsam özür dilerim şimdiden .
-
- Resmi Gönderi
Vaktim varken kış ligi gruplarını da ara ara yazıyorum rahatsız ediyorsam özür dilerim şimdiden .
istedigimiz kadar gurultu patirdi ederik. kiraci degilizki baskan forum bizim yarisma bizim
-
- Resmi Gönderi
istedigimiz kadar gurultu patirdi ederik. kiraci degilizki baskan forum bizim yarisma bizim
Konular arada kaynıyor ya ondan dedim forum hepimizin bizler için yapıyorum .
-
aaaa ne kadar ayıp
-