Harç tifan. :'D
Çati izolasyonu mu?
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHarç tifan. :'D
Çati izolasyonu mu?
Bir şey diyeceğim oynadığım her oyunda acemiyim kapasitemin bu kadar olduğunun farkına vardım ve her düşündüğümde canım sıkılıyor ne yapmam lazım beceriksizim diye oyunları bırakmalımıyım Yanlış mı düşünüyorum Sadece oyun değil her şeyde kendimi küçük düşürüyorum
Bir şey diyeceğim oynadığım her oyunda acemiyim kapasitemin bu kadar olduğunun farkına vardım ve her düşündüğümde canım sıkılıyor ne yapmam lazım beceriksizim diye oyunları bırakmalımıyım Yanlış mı düşünüyorum Sadece oyun değil her şeyde kendimi küçük düşürüyorum
Sen zeki birisin,neden öyle dersin anlamadım ki.
Oyun oynayarak tecrübe sahibi olunur.Neticede oyun her halükarda.Yasam ise yaşayarak bir birikim elde edilir.
Sana komik bana değilSeni üzer beni üzmez yada tam tersi.
Kimse kimseye rezilde olmaz, küçük de düşmez..Takılma böyle tırı viri şeylere abim
Sen zeki birisin,neden öyle dersin anlamadım ki.
Oyun oynayarak tecrübe sahibi olunur.Neticede oyun her halükarda.Yasam ise yaşayarak bir birikim elde edilir.
Sana komik bana değilSeni üzer beni üzmez yada tam tersi.
Kimse kimseye rezilde olmaz, küçük de düşmez..Takılma böyle tırı viri şeylere abim
Birinin benimle sağlam konuşması lazım öyle bir ihtiyaç hissediyorum abi
Çati izolasyonu mu?
Camii'nin ufak tefek problemleri vardı Mehmet, hocayla beraber ederiz, yağmur suyu biriken yerleri düzeltiyoruz.
Birinin benimle sağlam konuşması lazım öyle bir ihtiyaç hissediyorum abi
Müsait zamanda az laklak ederiz Yusuf,tabiki istersen ..Benden ne kadar ne olur bilmem de
Özelden yada telden yada Whatsapp fark etmez
Var numaram sende
Az işlerim var hallederim özelden mesaj da atarım
oynadigin oyunlar kas hafizasi ile ilgilide ondan. strateji oyunlarini dene birde bakalim. zaten daha gelisim surecindesin du bakam daha.
Kışın yazdığın hikayelerin vardı ona bakaraktan edebiyatta yetenekli olduğun ortaya çıkıyor
Oyunlara gelirsek ben bol bol strateji oyunları oynarım akıl yürütmeyi sağlıyor ayrıca acemiyim diye üzülme bence ilk başta herkes öyle olur yavaş yavaş öğrenirsin çok takma kafana hayatını yaşa
Eu4 Hoi4 Total war Age of öneririm strateji oyunu istersen
Eu4 Hoi4 Total war Age of öneririm strateji oyunu istersen
En son oynadığım strateji oyunu Red Alert 3.
Başlangıç seviyesi olarak Age of History 2 var mobil ve bilgisayarda da ondan sonra Eu4 Hoi4 bence çünkü Hoi4 oynanışı biraz karışık bir oyun
babamla duvarları falan boyadık sanki tinere batırılıp çıkarılmış gibi kokuyorum
babamla duvarları falan boyadık sanki tinere batırılıp çıkarılmış gibi kokuyorum
sabaha kadar basin donecek
sabaha kadar basin donecek
İşte Tecrübe.
İşte Tecrübe.
ilk meslegim kofteci cirakligi ikinci boyacilik sonra insaat vs gidiyor oyle
babam biraz nazik bir cocuk oldugumu dusunup, yazlari hep calistirdi beni. o zaman cok kizardim zor gelirdi utanirdim arkadaslarimdan falan. fakat helal olsun babama binlerce kez sukrediyorum o sekil davrandigi icin. eski toprak nede olsa isi biliyor. elimden her is gelir ve gucum kuvvetim yerinde