Sedat Peker’i en çok arayan iller arasında Zonguldak'ta var
Suç Örgütü Lideri Sedat Peker’in videolarının yayınlandığı tarihten bu yana ‘Sedat Peker’ isminin Türkiye’de en çok arandığı ilk 10 il belli oldu. Zonguldak listede 10’uncu sırada yer aldı.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSuç Örgütü Lideri Sedat Peker’in videolarının yayınlandığı tarihten bu yana ‘Sedat Peker’ isminin Türkiye’de en çok arandığı ilk 10 il belli oldu. Zonguldak listede 10’uncu sırada yer aldı.
https://www.blitzortung.org/tr/live_lightning_maps.php
Bu siteden anlık olarak şimşek ve yıldırımları izleyebilirsiniz ben de şu anda üstümüze doğru gelen kütleyi buradan izliyorum
Kerem Ökten hoca Zonguldaklı mıymış yav konu dışı oldu ama ?
Gökgürlüyor sandım meğer yoldan son ses şarkı çalan araba geçiyormuş =D
Dışarı çıktım şemsiyem de vardı ama öyle bir yağış oldu ki yine de sırılsıklam ıslandım kendim fotoğraf çekemedim sosyal medyadan bulduklarımı atıyorum o yüzden
İyi yağdı Giresun Merkeze ama en çok her zaman Görele-Vakfıkebir arası çok yağış alır oradan yağışlı zaman 4-5 kere gittim tecrübeliyim artık 😂
Burada da yağış var 🌧️
Hayırlı olsun şiddetli yağış herhalde gökyüzünden anladığım kadarıyla
Aleykumselam selam verenlere.
Selamünaleyküm selam alanlara.
Hayırlı günler herkese.
Saadet gözünaydın. Sanki sonbahar'dan fotoğraf atmışsın gibi, eline sağlık. Tam sevdiğim hava oluşmuş Trabzon'da, fotoğraftan onu anladım.
Sonrası da böyleydi, bugün hava oldukça güzeldi. Sizinle de paylaşayım dedim ☺️
Selamun aleykum . Hayırlı sabahlar , Hayırlı günler.
Günaydın çalışanlara kolay gelsin ders başı yapanlara sınav hazırlığı yapanlara Allah zihin açıklığı versin
İsrail’de 12 yıllık Netenyahu dönemi sona ermiş İnşallah gelen gideni aratmaz mı diyecem yoksa giden geleni aratmaz mı kafamı yedim şu an nasıldı la gelen daha iyi olsun giden gibi olmasın demek nasıldı aydınlatın beni