Ne güzel işte la özlemek ve özlenmek kadar güzel ne olabilir 🥰
Arayı açma deriz.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturNe güzel işte la özlemek ve özlenmek kadar güzel ne olabilir 🥰
Arayı açma deriz.
Arayı açma deriz.
Hayırlısı be gülüm 🙃
Ne diyelim? Sevmiyorsan söyle istediğin gibi hitap ederiz sorun değil.
Mkaymaz, Mkaymaz21, liceli
bence adin cok guzel ve anlamli ama sen istemezsen dedigin gibi olsun
Anlamına zaten bir şey diyemem. Sadece biraz takıntılıyım
Günlük hayatta bana memo diyorlar. Burada bana sürekli adımı hatırlattıgınınız in teşekkürler. Adımı kullanmanızı ıstesetdim nickimi Mehmett yapardım. O yüzden Mkaymaz21 e devam =D
İki oldu bu isim meselesini yazdığın.Yazmayiz bir daha denk gelir abim.
İki oldu bu isim meselesini yazdığın.Yazmayiz bir daha denk gelir abim.
Forumda yeterince Mehmet var zaten bende yer kaplamayayım. Şimdi burada Mehmet nasılsın? Desem 6 kişi iyiyim sen nasılsın der
E bakam
İyi gecelerr 🌙
uyananlara hayirli sabahlar. uyuyacaklara iyi uykular
uyananlara hayirli sabahlar. uyuyacaklara iyi uykular
Yeni kalktık, ama tekrar uyuyacağım. Hayırlı sabahlar iyi uykular Mehmet.
Yeni kalktık, ama tekrar uyuyacağım. Hayırlı sabahlar iyi uykular Mehmet.
yasin sen ne zaman uyuyon ne zaman uyaniyon ben daha cozemedim 6 aydir. bana sanki hic uyumuyomussun gibi geliyo
helal olsun valla iyi dayaniyon
yasin sen ne zaman uyuyon ne zaman uyaniyon ben daha cozemedim 6 aydir. bana sanki hic uyumuyomussun gibi geliyo
helal olsun valla iyi dayaniyon
2-3 gündür uyumadım da, bugün uyudum 1,5-2 saat işte çalışmayınca denge de bozuldu.
Selâmün aleyküm , Hayırlı Sabahlar ,Hayırlı Cumalar
20 gun kaldi ne zaman baslican daha. ayt mi calistin hep? ayt calistiysan tyt de calismis oluyosun gerci. ama ayt calismadiysan bence baslamalisin. gerci fark ettigim birsey var bu atmosfer olaylariyla ugrasan genclerin hepsi cok zeki oluyor benim sizlere guvenim tam. hatta sole birde derece cikarabilsek demeyin keyfime...
Yok abi 11. sınıfım daha 1 yıl var sonraki 3 ay tatil birde
Ben de TYT bitirdim sadece testten devam ediyorun TYT de ama AYT fende eksiğim fazla kapanması artık imkansız o yüzden genelde soru gelen yerlere çalışıyorum.
Sınava girecek arkadaşlardan ricam girdikleri denemelerde ortalama netlerini yazabilirler mi ?
Benim
TYT 55 75 arası
AYT 25 45 arası (sayısal)
Tyt ve Ayt mi onlar da ne
En son denemelere 9. Sınıfın ilk döneminde yapmıştık ilk 10'a girmiştim zirvede bıraktım =D
mehmet civan abi ben de daha 11 im. 20 güne 12 allahın izniyle 😂😂🏃♂️.