- Resmi Gönderi
Aleykümselam,Hayırlı günler herkese.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturAleykümselam,Hayırlı günler herkese.
Aleykümselam,Hayırlı günler herkese.
Hayırlı günler, hoşgeldin abi.
Hedefin ne?
Şuanlık 100k girmem tam bölüm yok kafamda
Az işaretlemişsin,özellikle kimya çok az.Artırman lazım.
Ne yazık ki kimya dediğim gibi anlamıyorun 3 tane organik kimya sorusu vardı onları çözdüm sadece. Matematikte integrak çok sorulmuştu o ben de integrali daha tekrar edemedim riske atmadım o yüzden
Günaydınlar bir baktım yarışmada birinci sıraya çıkmışım =D
Günaydınlar bir baktım yarışmada birinci sıraya çıkmışım =D
Günaydın
Dünya haritası %70 hazır sadece afrika ülkeleri kaldı onlarda da çok küçük olanları yanlarındaki büyük ülkelere bağlıyorum boyarken zor olmasın diye bu bitsin savunma sanayii konusuna tekrar yazmaya başlayacağım
Yalnız içimde büyük bir his var, önümüzdeki haftalarda böyle serin havaları çok arayacağız diye. Çünkü hiçbirşeyin ortası kalmadı. Genelde en uç noktaları yaşıyoruz artık atmosferik olaylarda.
icindeki his dogru soluyo. su onumuzdeki yagislari iyi degerlendirmemiz lazim
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Dünya haritası %70 hazır sadece afrika ülkeleri kaldı onlarda da çok küçük olanları yanlarındaki büyük ülkelere bağlıyorum boyarken zor olmasın diye bu bitsin savunma sanayii konusuna tekrar yazmaya başlayacağım
bi tarafina yazda calmasinlar ugrasiyosun kac gundur
gunaydin hayirli aksamlar herkeze
bi tarafina yazda calmasinlar
Ben yaptığım puan durumlarına yazıyorum başlasa şu Euro 2020 ah her şey hazır
gunaydin hayirli aksamlar herkeze
Hayırlı Günler Mehmet, sen iyiysen sıkıntı yok.
Ben yaptığım puan durumlarına yazıyorum başlasa şu Euro 2020 ah her şey hazır
evet sende ugrasiyosun o tablolarla falan. yaptiklerimizi imzalayalim alip kullanacaklarsada ugrasan emegini veren hakkini alsin
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Çok güzel olmuş 🥳🥳🥳
bi tarafina yazda calmasinlar ugrasiyosun kac gundur
Zaten yapacaktım unuttum eklerim son detaylara doğru