Pubg mobilde 1 gün ban yedim anormal istemci dosyaları algılandı yazıyor açıklamada
Config, yada takımında hile vardır.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturPubg mobilde 1 gün ban yedim anormal istemci dosyaları algılandı yazıyor açıklamada
Bilemedim
Bilemedim
İkisinden biri Yusuf, sende hile olsa 10 yıl yersin.
İkisinden biri Yusuf, sende hile olsa 10 yıl yersin.
O zaman büyük ihtimal takımımda hile vardı.
O zaman büyük ihtimal takımımda hile vardı.
Belki de yoktur
mail at bence pugb ekibine yusuf
Sinan senin kadar TFF uğraşsa Türk futbolu bambaşka yerlerdeydi. Eline sağlık abi. Yeni format güzel olmuş🏃♂️
Sinan senin kadar TFF uğraşsa Türk futbolu bambaşka yerlerdeydi. Eline sağlık abi. Yeni format güzel olmuş🏃♂️
Teşekkür ederim , Bizler için uğraşıyorum dedim bir yerde zorluk olsun . İyi oldu mu bu kural acaba ?
Ee gençler nasıldı sınavınız ? (LGS)
Bende çözüyorum şuan sınavınızı. Bakalım kaç yapacağız
Teşekkür ederim , Bizler için uğraşıyorum dedim bir yerde zorluk olsun . İyi oldu mu bu kural acaba ?
Müthiş ⛄
Ee gençler nasıldı sınavınız ? (LGS)
Bende çözüyorum şuan sınavınızı. Bakalım kaç yapacağız
ustat sen ne okuyosun. gecen muhendislik alanindami alanlarindami gelistirdim kendimi yazmistin sanirim. bir kac alanla birden ilgileniyosun heralde. ?
baskan dunku videoda cok iyiydi yavas yavas da biseler geliyo bakalim. bu yarisma git git iddiali ve alti dahada saglam bir hale gelmeye basladi. turkiye capinda reklam olmayalim ilerde neden olmasin ?
baskan dunku videoda cok iyiydi yavas yavas da biseler geliyo bakalim. bu yarisma git git iddiali ve alti dahada saglam bir hale gelmeye basladi. turkiye capinda reklam olmayalim ilerde neden olmasin ?
Her güzellik bizler için , olalım reklam daha çok katılım daha çok iddiali demek
bu arada herkeze gunaydin .
bu arada herkeze gunaydin .
Sana da günaydın