- Resmi Gönderi
grup yok benimde agim iyidir ama.
https://www.linkedin.com/in/mehmet-civan-b564b1162/
Tolga Sen adinda bir istek gelmiş olabilir kabul et abi
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturgrup yok benimde agim iyidir ama.
https://www.linkedin.com/in/mehmet-civan-b564b1162/
Tolga Sen adinda bir istek gelmiş olabilir kabul et abi
kabul ettim.
mehmet civan ArdaAlper UsTaD ve tüm arkadaşlar..
TRT belgesel de "Büyük keşif :Fatih gemisi"var
İlgi alanı olanlara
bi ara arastirmistim abi baya cetrefilli bi hikayesi var hatta forumada yazmistim sanirim. cok ucuza alindi bunlar kore saolsun tabi albayragi da es gecmemek lazim. norvec ten gelmisti sanirim bu bide bunun bi esi daha alindiydi. derin deniz sondajinda suan en gelismis platformlardan bunlar.
siyaset yapmiyorum ben dogrulari konusurum erdogan bizzat ilgilendi bu satin alimlar ile. bu hidrokarbon albayrak ile erdoganin sayesindedir. senelerdir ordadir orda oldugu bilinir cikarmayalim die hep kostek olunmustur.
vaktim olunca bakicam eyvallah abi.
Hadi iyi geceler HS ailesi
iyi geceler
iyi geceler
iyi geceler
İyi geceler
vaktim olunca bakicam eyvallah abi.
Tamamdır abim.
kac aydir burdasin kkkirem tanitsana madem kendini buradan. sohbetlere katil hem. kimse yabanci degil burda.
Öncelikle herkese iyi geceler arkadaşlar. Adım İrem. 22 yaşındayım akhisarlıyım. Türk Dili ve Edebiyatı bölümünde okuyorum. Kelime türetme oyunundaki eski kelimelerin sahibi benim valla ne desem bilemedim sevgili mehmet civan şimdilik benden bu kadar çok konuşamasam da siteyi uzun süredir takip ediyorum alışmaya anlamaya çalışıyorum en kısa sürede aranıza dahil olurum ben de aktif olarak inşallah
Öncelikle herkese iyi geceler arkadaşlar. Adım İrem. 21 yaşındayım akhisarlıyım. Türk Dili ve Edebiyatı bölümünde okuyorum. Kelime türetme oyunundaki eski kelimelerin sahibi benim valla ne desem bilemedim sevgili mehmet civan şimdilik benden bu kadar çok konuşamasam da siteyi uzun süredir takip ediyorum alışmaya anlamaya çalışıyorum en kısa sürede aranıza dahil olurum ben de aktif olarak inşallah
hosgeldin
hosgeldin
Hoşbuldum
Öncelikle herkese iyi geceler arkadaşlar. Adım İrem. 22 yaşındayım akhisarlıyım. Türk Dili ve Edebiyatı bölümünde okuyorum. Kelime türetme oyunundaki eski kelimelerin sahibi benim valla ne desem bilemedim sevgili mehmet civan şimdilik benden bu kadar çok konuşamasam da siteyi uzun süredir takip ediyorum alışmaya anlamaya çalışıyorum en kısa sürede aranıza dahil olurum ben de aktif olarak inşallah
Ailemize hoşgeldin kkkirem
kkkirem hoşgeldiniz..
Ailemize hoşgeldin kkkirem
Teşekkürler
kkkirem hoşgeldiniz..
tekrardan hoşbuldum sağolun