- Resmi Gönderi
bu sene balık yok arkadaşlar 0 tezgahlar bomboş olacak benim şahsi fikrim o yüzden et ve tavuğa ilgi artacak ve onlarda zamlanacak onlar zamlaninca yumurta fiyatlarınada etki edecek 3 4 sene sonra ancak normallesebiliriz.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturbu sene balık yok arkadaşlar 0 tezgahlar bomboş olacak benim şahsi fikrim o yüzden et ve tavuğa ilgi artacak ve onlarda zamlanacak onlar zamlaninca yumurta fiyatlarınada etki edecek 3 4 sene sonra ancak normallesebiliriz.
bu sene balık yok arkadaşlar 0 tezgahlar bomboş olacak benim şahsi fikrim o yüzden et ve tavuğa ilgi artacak ve onlarda zamlanacak onlar zamlaninca yumurta fiyatlarınada etki edecek 3 4 sene sonra ancak normallesebiliriz.
Balık olur. Müsilaj nedeni ile olmayacak diosan kesin hüküm vermek gibi olur. Kadir emrenin videosunda bahsettiği 2007 senesinde ki Müsilaj olayında Marmara ve egede balık kıtlığı olduğu doğrudur. Bu genel bir kıtlık değildir. O sen Karadeniz hamsi de şow yapmıştır. Tabi ki bu Müsilaj sorunu devam ederse bazı balık türleri Marmara dan geçip karadenize ulaşamadan telef olacaktır. Bizde sadece Rusya ve Gürcistan tarafından karadenize inen balık türleri ile idare etmek zorunda kalacağız
Nasıl ki, Arı olmadan bal yapıyorsak, Deniz olmadan da balık yapabiliriz. Yeter ki konu, üçkağıt olsun.
Japon balığı yeriz (!)
Bjk da golcü arayışı
Kolo Muani
Teemu Pukki gündemde der spor haberlerinde
Bjk da golcü arayışı
Kolo Muani
Hatlar karıştı dayım
Bjk da golcü arayışı
Kolo Muani
Pukki gelsin isterim, İngiltere Ligi'nde 39 maçta 26 gol atan oyuncu kabulümdür. Süper Lig'de iş yapar.
UsTaD sende al cevabını futbol konusuna..Vallah fırça felan ederler
Kırılgan emoji atmışsın wriscuttern
Yav takılırım ben gırgır şamata edek dedim
Kırılgan emoji atmışsın wriscuttern
Yav takılırım ben gırgır şamata edek dedim
Ben de takılırım abi gırgır şamata ederim =D
Bizi dövdürme abi aman arkandayım.
alin topunuzu samata etmeyin. topunuzu keserim bak
alin topunuzu samata etmeyin. topunuzu keserim bak
Topumuz inşaat'a kaçtı abey alır mısın?
Topumuz inşaat'a kaçtı abey alır mısın?
insaata kacan toptan hayir gelmez yasin. sans ya illa bi demir olur bizim topa denk gelir diklemeye girer top yarilir. ondan sonra bekleki top gelsin mac devam etsin.