Sohbetimiz Bol Olsun! -Tüm -Sezonlar
-
mustafa28 -
1 Mayıs 2021 00:00 -
Kapalı
-
-
Niğdede ve Karamanda sağlam mor kütle var
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 2021 Mayısı en sıcak Mayıs olarak kayıtlara geçti
-
- Resmi Gönderi
Herkese hayırlı akşamlar Bu özelliğimizi unuttuk
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Herkese hayırlı akşamlar Bu özelliğimizi unuttuk
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Hayırlı geceler.
Güzel çalışma başkan,eline sağlık..
Bende yıllardır yapmam sadece arada kara kalem ederim ama tablo işi bir başka
-
- Resmi Gönderi
Abi biraz daha kendimi toplayım neler neler yapıcam
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 2021 Mayısı en sıcak Mayıs olarak kayıtlara geçti
aynen beklendiği gibi.bünyamin sürmeli öyle demişti. mayıs başında mayıs sıcak ve kurak dedi malesef öyle oldu
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Buda benim videom
-
yararlı olabilecek bir videom daha buna da bakmanızı öneririm arkadaşlarHarici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
- Resmi Gönderi
Ben ne besteler yırtıp attım sırf gençler intihar etmesin diye
-Yıldız Tilbe
Acının tatlı tebessümü
-
- Resmi Gönderi
Semih Ö. ccleanerden bu dediklerini hepsi yapılıyor ayriyetten disk birleştirmede pc performansını arttırır.
Disk birleştirme için,bu bilgisayara tıklayın,Yerel diske sağ tıklayın,özellikler,araçlar,en iyi duruma getir,çözümle,çözümleme bittikten sonra en iyi duruma getir.
Ccleaner link
-
İyi Geceler HS Ailesi
-
İyi Geceler HS Ailesi
İyi Geceler Mustafa.
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı günler abim
Güzel yağdı kısa ama etkiliydi
hemen evden cikarken yazivereyim dedim.
mustafa abi bugun uykumda hep uzaylilarla ugrastim