- Resmi Gönderi
İyi Geceler Mustafa.
yarinda seninkilere baslicam yasin artik aslan mi kovalar kaplanmi kovalar bilemem
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturİyi Geceler Mustafa.
yarinda seninkilere baslicam yasin artik aslan mi kovalar kaplanmi kovalar bilemem
Ben ne besteler yırtıp attım sırf gençler intihar etmesin diye
-Yıldız Tilbe
Acının tatlı tebessümü
Yıldız Tilbe Müzik sektörünün yalnız kadını,
Hep zirvede ve hep öyle kalacak.
Geceler senin dostum, iyi seyirler.
İyi Geceler HS Ailesi
İyi Geceler Mustafa.
hemen evden cikarken yazivereyim dedim.
mustafa abi bugun uykumda hep uzaylilarla ugrastim
ama devam etcem kalan bolumlerede
iyi geceler abiler
mehmet civan güzeldir bak sen yine de.
Uzaylı muzaylı devam
Ben gerçekten UFO gördüm ..Hala o anı yaşarım aklıma her geldiğinde
Sanki buraya da yazdım diye hatırlıyorum ama..
Bir bakem yoksa yazarım eksik gedik.Ufo ben inanıyorum iki iki dört.
Herkese hayırlı geceler ailesi
Sanki buraya da yazdım diye hatırlıyorum ama..
Bir bakem yoksa yazarım eksik gedik.Ufo ben inanıyorum iki iki dört.
benim cevremdede kesinlikle gordugunu iddia eden insanlar var. abi bizim boyutlarimiza nazaran evren neredeyse sonsuz. bildigim kadariyla matematigi yapildiginda , farkli yasam turleri ve medeniyetlerin olma ihtimali olmama ihtimalinden fazla.
ufo diyince aklıma geldi. 9 10 yaşlarındayken arkadaşım ikl top oynuyoduk oynadığımız yerde duvar ve arkasında ise boş bir arazi. Topu duvarın diğer tarafına kaçırdık arkadşım çıktı merdivenden topu aldı tam ordan dönerken gökyüzünde max 2 sn görülen ve geçtiği yer de kısa süreli turuncu iz çıkaran bir nesne gördük. Sadece ikimiz değil mahalledeki diğer kişilerde o yüksek gürültüyü duydu ve hemen havaya baktı çok tuhaf bir andı sanki paranormal olay gibi. Hayal meyal hatırlıyorum acaba f16 mı diyede düşündük ama çok anlık görüldü ve resmen turuncu bir ateş belirdi geçtiği yerde
Herkese hayırlı geceler ailesi
Hayırlı geceler abim
Sene 84-85 olabilir.Koy odasında arkadaşlar la yine oturuyoruz.Yemek için herkes evlerine dağıldı.Kimi peynir kimi turşu evlerinde ne varsa alıp.odaya getirecekti.
Eve vardım yaptığımız videolar dan da bellidir,giris yokuş aşağı.Tuvalet ise adettir,evden uzaktaydı.Şu an olsa acaba?derdim.Bir ışık tepemden çokta yavaş bir şekilde geçti.Gunesin elips şekli desek anlaşılır.
Çok geniş bir alanı kaplıyordu,benim şaşkın bakışlarım arasında süzülerek aşağı köyün bahçelerine doğru uzaklaştı.Nasil oldu bilmem ama o devasa ışık huzmesi birden kayboldu.Ucak yada balon değil gecenin köründe .Şimdi olsa cep falan kayıt alma zamanım olurdu.
aaa hatirladim simdi ben cocuktum sahildeydik bir anda herkez bir yone bakarak bir seyler oldugunu birbirlerine isaret ettiklerini farkettim ben gorememistim fakat neredeyse butun sahil o tarafa dogru kitlendi bayagi bi samata olmustu. ve senelerce anlatildi.
Hikayelerimizi bu konuya alalım sizlere zahmet
Dmax "evrenin sırları"buda güzeldir bakılır.
Şu an yayında
benim hikaye yarim yamalak. toparlayip atayim. birde bir kac gundur kendimdede cevremdekilerdede bas agrisi sikayetleri oluyor. varmi forumdada sikayeti olan. havalarla alakali heralde bu sene bas agrisi bi kulakta ugultu digerinde cinlama sebepsiz yere hic dinmedi.
he birde isteksizlik. zaman geliyor 2 kelime zor yaziyorum insanlarla 2 kelam sohbet edemiyorum. sadece bende degil cevremdede cok duymaya basladim. yaslandikmi ne ettik anlamadim ki
benim hikaye yarim yamalak. toparlayip atayim. birde bir kac gundur kendimdede cevremdekilerdede bas agrisi sikayetleri oluyor. varmi forumdada sikayeti olan. havalarla alakali heralde bu sene bas agrisi bi kulakta ugultu digerinde cinlama sebepsiz yere hic dinmedi.
he birde isteksizlik. zaman geliyor 2 kelime zor yaziyorum insanlarla 2 kelam sohbet edemiyorum. sadece bende degil cevremdede cok duymaya basladim. yaslandikmi ne ettik anlamadim ki
Pandemi bitirdi bizi be abi