Futbol konusunda yarışma var bir bakın derim doğru tahmini yapan 500 HS puanı benden alıyor
3 seçenek var zaten anket şeklinde 1 hakkınız var değiştirilemiyor
Atsanız belki tutabilir tahmin yapamayan varsa
Başarılar
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturFutbol konusunda yarışma var bir bakın derim doğru tahmini yapan 500 HS puanı benden alıyor
Başarılar
Futbol konusunda yarışma var bir bakın derim doğru tahmini yapan 500 HS puanı benden alıyor
Başarılar
Saat 22:00 ye kadar vakit var sonra sonuçlar geliyor
Benden geçti o işler. İlk günkü heyecan bitti emekliye ayrıldım =D. Benimde favorim sensin askerlik yapmişsın sonuçta havasını iyi bilirsin buraların
Favorim derken yanlış anlama M.kaymaz, bilgi bakımından dedim. Benim favori olabilmem için ilk önce bu işlerden anlamam lazım. 850'de -12 görünce kar yağışı gelir derim en fazla bildiğim bu, ben askerlik yaptım. O zaman iki kelam edeyim, senin hatrına, Yazları Sıcak ve kurak, Kışları ılık ve yağışlı.
Favorim derken yanlış anlama M.kaymaz, bilgi bakımından dedim. Benim favori olabilmem için ilk önce bu işlerden anlamam lazım. 850'de -12 görünce kar yağışı gelir derim en fazla bildiğim bu, ben askerlik yaptım. O zaman iki kelam edeyim, senin hatrına, Yazları Sıcak ve kurak, Kışları ılık ve yağışlı.
=D
Ben artık mgm den bakıyorum. Kışın özellikle tahminleri tutarlı. Matematikte nasil 5 in toplamaya göre tersi - 5 se Mgm ye göre tahminin tersini alınca ortaya çok başarılı bir tahmin çıkıyor :'D
=D
Ben artık mgm den bakıyorum. Kışın özellikle tahminleri tutarlı. Matematikte nasil 5 in toplamaya göre tersi - 5 se Mgm ye göre tahminin tersini alınca ortaya çok başarılı bir tahmin çıkıyor :'D
E Bakam.
Favorilerimden.
Günaydınlar herkese umarım gününüz güzel geçer
Hayırlı günler , Hayırlı Cuma lar
Hayırlı Günler, Hayırlı Cum'âlar.
Hayırlı Günler, Hayırlı Cum'âlar.
Hayırlı günler herkese, hayırlı Cumalar
Hayırlı günler. Acaba bolu'ya neden bu kadar çok yıldırım düşüyor ?
Burda da bulunsun abim.Karadenize de attım alıntı olarak.Merak etmişsin cevap bakalım ne olabilir.
Bence bitki örtüsü olabilir yani orman ağaç vsvs
Sana da hayırlı günler..Unuttuk arada kalmasın
Bolu merkez üzerinde ufacık bir sarı kütle var yaklaşık 1 saattir bulunduğum yeri vuruyor
Saadet ameliyat oldun mu