Hayırlı Günlerr 🌸
Sohbetimiz Bol Olsun! -Tüm -Sezonlar
-
mustafa28 -
1 Mayıs 2021 00:00 -
Kapalı
-
-
Kapalı karanlık havaları çok özledim sonbahar,kış gelsin bir an önce
-
Gerçi bahar geldi diye diye yaz geldi haziran ayının yarısı bitti çok hızlı geçiyor zaman sonbahar cokta uzakta degil bir bakarsın ağustos ayı olmuş 😊
-
Hayırlı günler Bugün hava yine
Ayrıca Saadet hanım size de geçmiş olsun
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı Günlerr 🌸
Hayırlı günler
-
Teşekkür ederim 😊
-
arkadaşlar tv de böyle bir beyaz nokta olustu neden bilen var mı ne yapabilirim ?
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
bu da başka bir açıdan
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Pixelde sıkıntı olabilir
-
Pixelde sıkıntı olabilir
hocam samsung merkezi aradım servis gerekli dediler anlattım derdimi yaklasık 5k ya patlar falan dediler ya kafayı yicem 5k nedir
-
yasayan var mı bu sorunu başka aranızda ?
-
- Resmi Gönderi
hocam samsung merkezi aradım servis gerekli dediler anlattım derdimi yaklasık 5k ya patlar falan dediler ya kafayı yicem 5k nedir
Internetten hemen televizyon fiyatlarına bakın de servise ona göre fiyat verin bana de 🙂
-
Henry Ford tvlerin içinde minik ledler oluyor bazıları sıcaktan düşebiliyor. Amcam lg tv kullanırken aynı sorunu yaşadı onda noktalar çok daha büyüktü malzemesini alıp kendisi yapıştırdı şuan bir sıkıntısı yok.
-
Internetten hemen televizyon fiyatlarına bakın de servise ona göre fiyat verin bana de 🙂
hocam kusura bakmasınlar ama tv falan alamayız daha 5k da çok fiyat böyle idare edicez o zaman başka sorunu yaşayan varsa benimki gibi yardım edebilirler belki
-