- Resmi Gönderi
Sahutt sen akıllı birisin başaracağından eminim. Diğer tüm gençlerimiz de başaracaktır❤️ Rabbim hepinize zihin açıklığı versin
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSahutt sen akıllı birisin başaracağından eminim. Diğer tüm gençlerimiz de başaracaktır❤️ Rabbim hepinize zihin açıklığı versin
Cümleten hayırlı geceler
Hayırlı geceler olsun abim
Günaydın HS ailesi
Başarılar sana ve tüm genç arkadaşlara.
Sizler yaparsınız ben inanıyorum hepinize de.
Başarılar sana ve herkese
Günaydın HS ailesi
Günaydın
Bugün itibariyle sosyal medya ile bağlantımı kestim (instagram :&). Günlük 28 dakika ortalama İnstagram'da geçiyormuş. PUBG mobile bırakalı 1 ay oluyor hemen hemen. Onda günde yaklaşık 4 saat geçiriyordum. Oynamıyorum artık. Tamamen sınav moduna girdim. Allahın izniyle istediğimiz sonucu da alırız inşallah. Daha 370 gün var. 370 günde Roma'yı fethederiz, 😃😃
Bende kitapları sipariş ettim hadi bakalım 😀
Başarılar dostum. Sorun vs olursa atabilirsin🙂
Günaydın HS ailesi
Günaydın
Günaydın
Günaydın:)
Sana da başarılar abim
Agresifimmmm, kompleksliyimmmm der.Rahatsiz etmeyin der.
Selamun Aleyküm abiler ablalar . ne zamandır gine yoktum bursluluğa çalışıyorum . Sizler nasılsınız
Selamun Aleyküm abiler ablalar . ne zamandır gine yoktum bursluluğa çalışıyorum . Sizler nasılsınız
Aleyküm selam Emirhan bizler iyiyiz teşekkür ederiz. Bursluluğu kazanırsın inşallah, sende iyiysen gerisi önemli değil.
Aleykumselam abim hoşgeldin.
İyiyiz sende ,sizde iyi olursanız tamamdır.
Başarılar, emeğin yağlı olsun inşaallah
Sarı kütleleri yakaladın mı? Şimşek, gökgürültüsü, ani bastıran kuvvetli yağış.
Yok abi ara ara kuvvetli yağış oldu
Arkadaslar simdi sey dikkatimi cekti ben digitürk kullanıyorum trt 1 yayını uydu yayınına göre 7-8 saniye geriden geliyor ya nedenini bilen var mıdır ?
Arkadaslar simdi sey dikkatimi cekti ben digitürk kullanıyorum trt 1 yayını uydu yayınına göre 7-8 saniye geriden geliyor ya nedenini bilen var mıdır ?
Sadece Euro 2020'ye özel bir gecikme olabilir. Bence başka yayınlar ile de karşılaştır. Eğer sıkıntı devam ediyorsa başka yayınlar arasında da Digitürk destek ekibine başvur derim.