Ben şuan 17 yaşındayım ve gerçek aşkı bulduğumu düşünüyorum. Böyle düşünmemin sebebi henüz lise çağında 3.5 senedir süren ve sürmeye devam eden bir ilişkim var. Ailelerimiz birbirini yaklaşık 2 senedir tanıyor ve sevgilimin ailesinin bana duydukları güven beni çok mutlu ediyor aynı şekilde benim aileminde. Şunu anlıyorum demek ki onların gözünde gerçekten saygılı, gönül eğlendirmeyen, ne yaptığını bilen ve en önemlisi biricik kızları benim yanımdayken gözlerinin arkada kalmayacağına eminler. İşte birbirimize olan sevgimizin asıl bağınında buradan geldiğine inanıyorum. 2 yıl önce bizim sevgili olduğumuzu öğrendiklerinde düzgün bir şekilde kaşıladıkları için annemlere ve babamlara çok teşekkür ediyorum. İnşaallah bu hikaye güzel devam edecek Farkındayım uzun ve gereksiz bir yazı oldu ama aklıma esti yazasım geldi, mazur görün beni hepinize iyi geceler diliyorum
Sevgilin olursada ona en iyi hitabında şanslı hanım efendimizin en sevdiği bir huyunu veya davranışdan seçki Senin sevginde özenti olmasın
Gerçek sevgiden olsun …
ben genelde "zeynom" derim biraz klişe ama olsun
Sanal alemde ise "zeynepellam" telefonumda falan böyle kayıtlıdır