- Resmi Gönderi
Sohbetimiz Bol Olsun! -Tüm -Sezonlar
-
mustafa28 -
1 Mayıs 2021 00:00 -
Kapalı
-
-
- Resmi Gönderi
Anlık yağmur atıyor
-
- Resmi Gönderi
Türkler de gayet cüzi bir miktarda Ukrayna'da sıradan bir puanla tıp okuyabiliyor. Her şeyden şikayetçi olmayıp elimizdeki fırsatları değerlendirsek aslında, olaylar hiç bir şekilde bu noktalara gelmez. Türkiye'de okuyup, emek verip işsiz kalan bir kişi bile yok. O işsiz olup her şeyden şikayetçi olan adam ne yapıyor mesela? Adama istediği bölüm gelmemiş, çok alakasız, sırf okumak için bir bölüm okumuş, sonra işsiz.... Ne olmasını bekliyoruz ki?
-
oldum aşımı 2 saat önce ne ağrı var ne sızı hatta daha formdayım diyebilirim bende suanlık hicbir etki yapmadı yani
-
Türkler de gayet cüzi bir miktarda Ukrayna'da sıradan bir puanla tıp okuyabiliyor. Her şeyden şikayetçi olmayıp elimizdeki fırsatları değerlendirsek aslında, olaylar hiç bir şekilde bu noktalara gelmez. Türkiye'de okuyup, emek verip işsiz kalan bir kişi bile yok. O işsiz olup her şeyden şikayetçi olan adam ne yapıyor mesela? Adama istediği bölüm gelmemiş, çok alakasız, sırf okumak için bir bölüm okumuş, sonra işsiz.... Ne olmasını bekliyoruz ki?
Ama biz cüzi miktarda ödüyoruz dediğin gibi onlar bedavaya tıp, dişçilik ve eczacılık okuyabiliyor. İşsizlik konusunda katılıyorum sana ama orada haklısın
-
- Resmi Gönderi
Günaydın, hayırlı sabahlarr 🌸
Hayırlı sabahlar hayırlı cumalar
Herkese hayırlı sabalar hayırlı Cumalar şuanda gökgürültüsü var ama radarda bulut yok
Hayırlı günler Hayırlı Cum'âlar.
oldum aşımı 2 saat önce ne ağrı var ne sızı hatta daha formdayım diyebilirim bende suanlık hicbir etki yapmadı yani
Hayırlı günler, hayırlı Cumalar herkese.
-
- Resmi Gönderi
Ama biz cüzi miktarda ödüyoruz dediğin gibi onlar bedavaya tıp, dişçilik ve eczacılık okuyabiliyor. İşsizlik konusunda katılıyorum sana ama orada haklısın
Katar ile kıyaslamayı pek mantıklı bulmuyorum ben. Dünyanın en zengin ve sayılı petrol ülkelerinden.
-
Şu Katar Haberine düzenleme getireyim hemen, aklınızda soru işareti kalmasın.
Milli Savunma Bakanlığı (MSB) "Katarlıların Tıp Fakültelerine sınavsız ve ücretsiz gireceği tartışmaları gerçek değil. Protokol Katar Silahlı Kuvvetleri'nde görev yapmak üzere eğitim alacak personeli kapsıyor." açıklamasında bulundu.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Şu Katar Haberine düzenleme getireyim hemen, aklınızda soru işareti kalmasın.
Milli Savunma Bakanlığı (MSB) "Katarlıların Tıp Fakültelerine sınavsız ve ücretsiz gireceği tartışmaları gerçek değil. Protokol Katar Silahlı Kuvvetleri'nde görev yapmak üzere eğitim alacak personeli kapsıyor." açıklamasında bulundu.
Türk medyası şaşırtmadı yine
-
- Resmi Gönderi
-
- Resmi Gönderi
İstanbul Esenler de hava 1042 derece
-
1071 edek anlamı olsun.
-
Ayın 3 üne kadar kademeli olarak ısınıyoruz birde