- Resmi Gönderi
Güzel bir gün olması dileğiyle❤️❤️❤️
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturGüzel bir gün olması dileğiyle❤️❤️❤️
Gününüz güzel geçsin HS ailesi
Bu arada sınava giren herkese başarılar
arkadaşlar sınav nasıldı bu yıl zorluk derecesi yani giren arkadaşlar yazabilir mi ?
YKS'de Türkçe zormuş diyorlar süre yetmedi diyenler var
Hayırlı günler herkese.
Sınava giren arkadaşlara başarılar
Hayırlı günler herkese.
Sınava giren arkadaşlara başarılar
Bizi de bilgilendirsinler sınava giren arkadaşlar Sarp Özdoğan nasıl geçti abi
Türkçeye girince stres yaptım matematiğe pek sürem kalmadı 12 tane çözebildim
Sitenin bilgili insanlarına bir sorum olacak burdan Kanal İstanbul projesi hakkında ne düşünüyorsunuz? Şuan temel atma olayı gerçekleşiyor ondan soruyorum.
Türkçeye girince stres yaptım matematiğe pek sürem kalmadı 12 tane çözebildim
İnşaallah başarılı sonuçlar alırsınız hepiniz de abim
Sitenin bilgili insanlarına bir sorum olacak burdan Kanal İstanbul projesi hakkında ne düşünüyorsunuz? Şuan temel atma olayı gerçekleşiyor ondan soruyorum.
O işe girmeyelim Gökhan,ne yazarsak yazalım sonu yine siyasete dayanacak ve yine tadımız kaçacak
Uzak kalalım daha iyidir
O işe girmeyelim Gökhan,ne yazarsak yazalım sonu yine siyasete dayanacak ve yine tadımız kaçacak
Uzak kalalım daha iyidir
konu hakkında bilimsel açıklamalar duymak istiyorum sadece bence siyaset değil orayada kaymaması gerekir
konu hakkında bilimsel açıklamalar duymak istiyorum sadece bence siyaset değil orayada kaymaması gerekir
Ben kendi fikrimi söyleyeyim Marmara'da zaten müsilaj canlıları öldürürken bir de o kanal yapılırsa Marmara'da canlı yaşamı kalmaz ayriyeten İstanbul zaten yazın şu sıkıntısı çekiyor bir de o kanal yapılırsa yer altı suları kirlenir. Açıkçası bence yapılmamalı.
Olabildiğince siyasetten uzak yorumladım
Ayriyeten bedava olan ve daha derin bir yerden mi geçer gemiler yoksa daha sığ olup ücretli olan bir yerden mi geçer diye düşünüyorum ve kanalın çok kullanılacağını düşünmüyorum
Bu bölgede bu forumdan yaşayan yok herhalde
[attach='34402','none','false'][/atta
Bu bölgede bu forumdan yaşayan yok herhalde
Dün gece Zonguldakta böyleydi 😂