- Resmi Gönderi
Hayırlı akşamlar
Bugün düne göre iyiydi ama Perşembe günü :coksıcak:
Mesajı almışsın tebrik ederim.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHayırlı akşamlar
Mesajı almışsın tebrik ederim.
Hayırlı Akşamlar olsun ,
:coksıcak: :coksıcak:
Hayırlı akşamlar
Hayırlı akşamlar
Hayırlı akşamlar, Afyonkarahisar'dayım gece battaniye ile uyuyorum.Bu şehir bir harika.
Perşembe günü Kocaeli Gölcük 37 derece nasıl iyi mi?
Hayırlı akşamlar, Afyonkarahisar'dayım gece battaniye ile uyuyorum.Bu şehir bir harika.
Maşallah maşallah bensiz .
☹️
Dünden güzel bir kare Zonguldak
Hayırlı geceler ailesi
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Beni de çocukluğuma götürdün Semih.Sene 70 li yıllar diyelim.
İzmir Yeşildere de oturdum 13-14 sene kadar.Ev ile rayların arasıni yazayım siz gözünüzde canlandırın.Evin önünde dar bir mahalle yolu,yoldan sonra park ve tren yolu.Tren geçerken evde herşey titrerdi.
Bizim evin önünden geçmesi bize eğlenceydi .Hafif rampa vardı ve duracak kadar yavaşlardi .O anda kara tren dururdu genelde ve öyle bir duman çıkarır di görmek lazım.Sonra yavaş yavaş heryere kaynar su atarak ve duman çıkararak hareket ederdi.
Bizlere de o anlar eğlenceydi, vagonlara binerdik,inerdik.Arasindan karşıya geçerdik,geri gelirdik.
Zaten santim santim hareket ettiği anlardı o anlar.
Tek tek sayardık,30-40 az derdik.Yuk treninin 90-100 lere dayananlari olurdu.Katar derler ya öyle.
Tren rampayı çıkar dakikalar geçerdi.Lokomitif görünmez olurdu ama evin önünden hala vagonları geçerdi.
Hey gidi günler hey
Hayırlı geceler ailesi
Hayırlı geceler abim
Daha Çok GösterBeni de çocukluğuma götürdün Semih.Sene 70 li yıllar diyelim.
İzmir Yeşildere de oturdum 13-14 sene kadar.Ev ile rayların arasıni yazayım siz gözünüzde canlandırın.Evin önünde dar bir mahalle yolu,yoldan sonra park ve tren yolu.Tren geçerken evde herşey titrerdi.
Bizim evin önünden geçmesi bize eğlenceydi .Hafif rampa vardı ve duracak kadar yavaşlardi .O anda kara tren dururdu genelde ve öyle bir duman çıkarır di görmek lazım.Sonra yavaş yavaş heryere kaynar su atarak ve duman çıkararak hareket ederdi.
Bizlere de o anlar eğlenceydi, vagonlara binerdik,inerdik.Arasindan karşıya geçerdik,geri gelirdik.
Zaten santim santim hareket ettiği anlardı o anlar.
Tek tek sayardık,30-40 az derdik.Yuk treninin 90-100 lere dayananlari olurdu.Katar derler ya öyle.
Tren rampayı çıkar dakikalar geçerdi.Lokomitif görünmez olurdu ama evin önünden hala vagonları geçerdi.
Hey gidi günler hey
Whisper o günleri hatırlattıysam ne mutlu bana abi
Whisper o günleri hatırlattıysam ne mutlu bana abi
Hemde nasıl
Neler neler görmüşüm ve sizler neler görmeden büyüyorsunuz bu beni çok üzüyor aslında.
Hikaye konusunda yazdıklarım var sanıyorum eski zamanlardan.Yine de yazarız ..
Eşi benzeri görülmemiş bir kampanyayla halkı Pringles'la tanıştıran Cem Uzan.
Star Gazetesi - 11 Mart 1999