Ventuskya baktım gene Kenardan köşeden sıyırıyor yağışlar gölcüğü. Bu nasıl iş anlamadım gitti kaçıncı kez oldu bu yine ve yine şanssız konumum. Neyse takip edeceğim belki bir iki yağış yakalayabilirim bakalım..
Sohbetimiz Bol Olsun! -Tüm -Sezonlar
-
mustafa28 -
1 Mayıs 2021 00:00 -
Kapalı
-
-
- Resmi Gönderi
İzmire oraj ihitmali var mı hava durumu kararsiz da cumartesi icin
Zannetmiyorum. İzmir'de Cumartesi yağış da beklemiyorum ben ☹️
-
LGS’de kız öğrenciler matematik dışındaki tüm testlerde erkek öğrencilerden daha yüksek doğru cevap sayısı ortalamasına sahip oldu
https://bbc.in/3AlDU1dThe content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
İyi Geceler HS Ailesi
-
- Resmi Gönderi
İyi Geceler HS Ailesi
İyi geceler abim
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı Sabahlar Hayırlı Cum'âlar
-
- Resmi Gönderi
Kartal Tibet 83 yaşında hayatını kaybetti 😔😔. Mekanı cennet olsun
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı Sabahlar Hayırlı Cum'âlar
Hayırlı Cumalar, hayırlı günler
Kartal Tibet 83 yaşında hayatını kaybetti 😔😔. Mekanı cennet olsun
Allah rahmet eylesin inşallah
-
Günaydın HS ailesi
-
- Resmi Gönderi
Günaydın HS ailesi
Sana da günaydın
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Biz ekipçek İmranlı’ya mı gitsek yanıyor buralar
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
- Resmi Gönderi
Günaydın HS ailesi
Kanka 1 saat daha iyi akşamlar diye cevap atardık. Günaydın 😃😃
-
Kanka 1 saat daha iyi akşamlar diye cevap atardık. Günaydın 😃😃
Dershaneye gitmiştim de yazamadım bilerek saat 1'de yazdım bakayım ne tepki vereceksiniz diye =D
-
haftaya İzmirin yüksek kesimleri kar yağışlı olur mu
-