Yunanistan yine neyin peşinde acaba
İsmet İnönünün zamanında bedavaya verdiği adalardan 6 tanesini satışa çıkarmış bakalım bunun içinden ne çıkacak
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturYunanistan yine neyin peşinde acaba
İsmet İnönünün zamanında bedavaya verdiği adalardan 6 tanesini satışa çıkarmış bakalım bunun içinden ne çıkacak
Yunanistan yine neyin peşinde acaba
İsmet İnönü adaları mi vermiş =D ne güzel espri
Adalar 1. Dünya Savaşı sonrası İtalya'ya bırakılmış 2. Dünya Savaşı'nda ise İngiltere tarafından savaşa girersen adaları veririz diye bir şart konulmuştur
Babam corona oldu ben daha önce olmuştum heste riskli yazmıyor karantina var mı şimdi anlayamadım
Babam corona oldu ben daha önce olmuştum heste riskli yazmıyor karantina var mı şimdi anlayamadım
Geçmiş olsun abim.
Bir bilgim yok şahsen.Bilgisi olan arkadaşlar yazarlar sanırım.
Bilen var mı
Bilen var mı
Baba ismini vermediyse sıkıntı yok der arkadaşımız İbrahim
İsmet İnönü adaları mi vermiş =D ne güzel espri
Onun esprisi de var İsmet adaları verdi verdi verdi diye YouTube a yaz belki düşer karşına
Onun esprisi de var İsmet adaları verdi verdi verdi diye YouTube a yaz belki düşer karşına
Videosu olması İsmetin adaları sattığı anlamına gelmez Lozan anlaşması öncesi zaten İtalyanlar adaları ele geçirdiği için otomatikman onlara bırakılıyor o topraklar tabi sonra Yunanistan'a geçiyor.
adalardaki azınlık olan türk nüfus balkan savaşlarındaki berbat yenilgiyle beraber adadan kovulmuş ve adalarda müslüman nüfus neredeyse sıfırlanmıştır.türkiye iyi diplomasiyle buna rağmen birkaç adayı lozanda, boğazları korunak ve karasularınıza çok yakın gerekçesiyle, alıyor.
Zaten sonra o birkaç ada da yakın geçmişte Yunanistan tarafından işgal ediliyor ancak hiç ses çıkarılmıyor
Bu arada günaydın HS ailesi
Sizinle şu anda ülkenin uydudan fotoğrafını paylaşmak isterim
Hayırlı Sabahlar
Ya onu bunu geçin. Bu YKS sınavı zor geçti. Peki YouTubeda her videoda karşımıza çıkan Doping Hafıza'daki adamlar ne yaptı? Kesin Türkçe 39 doğru 1 yanlış Fen Full Matematik 39 doğru 1 yanlıştır 😆😆😆
Ya onu bunu geçin. Bu YKS sınavı zor geçti. Peki YouTubeda her videoda karşımıza çıkan Doping Hafıza'daki adamlar ne yaptı? Kesin Türkçe 39 doğru 1 yanlış Fen Full Matematik 39 doğru 1 yanlıştır 😆😆😆
1 olan netimi Doping hafıza ile full'e çıkarttım =D
Hayırlı sabahlar cümleten.