Yarın sabah bekleniliyor yağış şimdi değil
İstersen bir oku bakalım Screenshot_20210707_214129.jpg
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturYarın sabah bekleniliyor yağış şimdi değil
İstersen bir oku bakalım Screenshot_20210707_214129.jpg
MGM tahmini değil zaten dediğim 😀 yarın sabah bekleniliyor
MGM tahmini değil zaten dediğim 😀 yarın sabah bekleniliyor
Ee bu mgm niye gece dedi acaba??
Fena gaza getiriyor
Ya gerçekten kusura bakmayın benim paranoyak sıkıntılarım olmaya başladı benimle dalga geçmek amaçlı MGM uyarı veriyor diye şüphelenmeye başladım biliyorum akla mantığa sığmaz farkındayım ama şüpheleniyorum işte ,
@Yusuf onlar geneli kaplı şekilde veriyorlar uyarıları ona bakılırsa saatlik tahminlerinde her saate yağış emojisi koyuyorlar da yağıyor mu çoğu zaman yağmıyor mgm yerine bazen windy ventusky den hava durumundan takip etmek daha mantıklı ya da modeller üzerinden zaten modeldekini yansıtıyor windy ve ventusky uygulamaları illa mgm genel ifade kullanıyor
@Yusuf onlar geneli kaplı şekilde veriyorlar uyarıları ona bakılırsa saatlik tahminlerinde her saate yağış emojisi koyuyorlar da yağıyor mu çoğu zaman yağmıyor mgm yerine bazen windy ventusky den hava durumundan takip etmek daha mantıklı ya da modeller üzerinden zaten modeldekini yansıtıyor windy ve ventusky uygulamaları illa mgm genel ifade kullanıyor
MGM uyarıyı yazılı bir şekilde gönderdi anlık saatlik hava tahminlerinde göstermiyor ki sadece.
deniz buzuna baktımda bu yıl 2014-2015 yılına benzer gidiyor ama nasıl devam eder acaba
Adsız tasarım.png gezinirken kış ligi için tasarladığım logoyu buldum
yıl 2017 Giresun Merkezde uzun zamandır görülmeyen kar yağışı oldu
Merkez 50-60 cm
yüksek mahalleler ise 110 cm
ah ah bakalım o yıllar ne zaman geri gelecek
İyi Geceler HS Ailesi
İyi Geceler HS Ailesi
İyi gecelerr
Adsız tasarım.png gezinirken kış ligi için tasarladığım logoyu buldum
Güzel demiştik daha önce de.. Kışa kullanırız abim yarışmalar da