- Resmi Gönderi
Hayırlı günler herkese
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHayırlı günler herkese
Bakalım bu sene ilk kar kuzey yarım küreye ilk Ağustos ta mı yoksa Eylülde mi düşecek ?
Bakalım bu sene ilk kar kuzey yarım küreye ilk Ağustos ta mı yoksa Eylülde mi düşecek ?
Önemi var mı acaba 🤔?
Önemi var mı acaba 🤔?
Önemi olmaz mı
Önemi var mı acaba 🤔?
Evet
Bazı tahminlerde ip ucu olarak fikir alırız
Gece sıkıntıdan uyuyamadım ona rağmen hiç yorgun hissetmiyorum nedense
Şu aşı işi çok canımı sıkıyor ya. Çok kaygılanıyorum beynimin içinde binlerce düşünce kendimi bu kadar kötü hissetmemiştim hayatımda çok zor bir imtihandayız Allah yardımcımız olsun herkes severek aşısını vurduruyor uyanmış kişiler çok az
Şu aşı işi çok canımı sıkıyor ya. Çok kaygılanıyorum beynimin içinde binlerce düşünce kendimi bu kadar kötü hissetmemiştim hayatımda çok zor bir imtihandayız Allah yardımcımız olsun herkes severek aşısını vurduruyor uyanmış kişiler çok az
Benim de yaşım tuttu. Ben de hemen gidip vurdurucam aşımı. Bir toplum var. Bilenin yaptığından şüphe duyuyor. Bilmeyenin söylediğine inanıyor. 🏃♂️👀
@Yusuf
Uyanmış kişiler derken , ne anlamda uyanmış .
Benim de yaşım tuttu. Ben de hemen gidip vurdurucam aşımı. Bir toplum var. Bilenin yaptığından şüphe duyuyor. Bilmeyenin söylediğine inanıyor. 🏃♂️👀
Tartışacak kadar takatim yok maalesef. Ben aşımı vurdurmayacağım bu benim hakkım.
@Yusuf
Uyanmış kişiler derken , ne anlamda uyanmış .
Komplo teorisi dedikleri şey. Gerçek abi
Aşılarla hastalıklarla dünya nüfusunu 500 milyonun altına indirmeyi planlıyorlar.
Komplo teorisi dedikleri şey. Gerçek abi
Aşılarla hastalıklarla dünya nüfusunu 500 milyonun altına indirmeyi planlıyorlar.
Kola içiyor musun
Kola içiyor musun
pek sevmem ayran, meyve suyu tercihim de neden sordun anlamadım abi