Sohbetimiz Bol Olsun! -Tüm -Sezonlar

• Ah bi moralim düzelse bir şu kaygıyı üzerimden atsam yorgunluğum da gidecek belki 🙂

• Benim bir sorum olacak MGM Ordu ve Giresun çevrelerine yağış uyarısı vermiş bu geceden itibaren sizce çok şiddetli bir yağış olur mu şu an havada bulut bile yok da merak ettim

HEDEF HAVA HARP OKULU ✈

• Sıkıntınızı atacak bir durum biliyorum ne mi tabii ki de futbol konusunda ki 4 maç başına 500 HS toplam 2500 HS ödülümüz hadi siz de katılın ödülü kaçırmayın

لا إله إلا الله محمد رسول الله La İlahe İllallah, Muhammedün Resulullah

Efsane Kar Sistemi Beklerken ...

• Resmi Gönderi

Benim bir sorum olacak MGM Ordu ve Giresun çevrelerine yağış uyarısı vermiş bu geceden itibaren sizce çok şiddetli bir yağış olur mu şu an havada bulut bile yok da merak ettim

şiddetli bir yağış görünmüyor

• Bir haber sitesinde görmüştüm bilmem şu ülkede zika virüsü patlak verdi diye. Sivrisinekler büyük tehlike saçıyormuş bu haber siteleri var ya millete korku pompalamaktan zevk alıyor

• Sade2020 attığın linkte Ecmwf'nin aylık yeryüzü sıcakları ortalaması ve yağış ortalaması anomalisi var. Yani aylık ortalama sıcaklık ve aylık ortalama yağış anomalisi, tutarlılıklarını yüzdeye vuracak olursak %70-80 tutma oranı var çünkü ortalama vermiş. MGM'de Ecmwf'nin bu ürünlerini baz alarak aylık ortalama sıcaklık tahmininde bulunuyor.

Gerçekleşmemesi dileğiyle Ustad, emeğine sağlık

• Bir haber sitesinde görmüştüm bilmem şu ülkede zika virüsü patlak verdi diye. Sivrisinekler büyük tehlike saçıyormuş bu haber siteleri var ya millete korku pompalamaktan zevk alıyor

Zika virüsü öyle çok da bulaşıcı değil ayriyeten çoğunlukla hamile kadınlara bulaşması durumunda çocukların kafası normalden daha büyük olur en büyük özelliği budur ve her sene çok da olmasa Nijerya gibi ülkelerde etkili olur. İnsanları etkilemez yeni doğan bebeklerde etkili olur her sene çıkar böyle haberler korku pompalamayla alakası yok yani

HEDEF HAVA HARP OKULU ✈

• Sinan hocam puanları güncellesek mi artık

لا إله إلا الله محمد رسول الله La İlahe İllallah, Muhammedün Resulullah

Efsane Kar Sistemi Beklerken ...

• Resmi Gönderi

Sinan hocam puanları güncellesek mi artık

Yarın artık

"La ilahe İllallah muhammeden resulullah"

"Allahümme salli ala seyyidinâ Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed"

"Eşhedü en la ilahe illallah ve eşhedü enne Muhammeden abdühü ve resulühü"