İnşallah ekime kadar uzatmalı yaz olmazsa 1 buçuk 2 ay sonra sonbahar başlıyor
Sohbetimiz Bol Olsun! -Tüm -Sezonlar
-
mustafa28 -
1 Mayıs 2021 00:00 -
Kapalı
-
-
çayı ben hiç içmeden sadece petibor batırarak bitiriyorum
-
çayı ben hiç içmeden sadece petibor batırarak bitiriyorum
Çöp tenekesi
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı geceler herkese.
Anıtkaya da hava gayet serin.Sicaklik şu an 19 derece,hissedilen 17. Geç saatlerde 12 dereceye düşüyor bu gece .
Yorgan battaniye yatmaya devam
-
Hayırlı geceler herkese.
Anıtkaya da hava gayet serin.Sicaklik şu an 19 derece,hissedilen 17. Geç saatlerde 12 dereceye düşüyor bu gece .
Yorgan battaniye yatmaya devam
Pencere açık uyuyacaksın o sıcaklıkta mis gibi
-
- Resmi Gönderi
Biraz araştırdım mRNA aşı olmak tehlikeli değil ama güvenilirde değil (uzun vadede) sinovac yada Sputnik olmak kafama yatıyor şu an.
-
- Resmi Gönderi
Selâmün aleyküm hayırlı sabahlar
-
- Resmi Gönderi
Selâmün aleyküm hayırlı sabahlar
Aleykumselam, günaydın herkese
-
- Resmi Gönderi
Aleykumselam, günaydın herkese
Hoş geldin abi erkencisin maşaALLAH
-
- Resmi Gönderi
Çok korkutucu bir sıcak hava dalgası geliyor. IMG_20210715_104446.jpg
-
- Resmi Gönderi
IMG_20210715_104951.jpgIMG_20210715_104922.jpgAkdeniz sorumlusuyum ama Ülke Geneli için uyarı yapayım. Özellikle Doğu, Güneydoğu, Ege ve İç Anadolu için..... Haftaya kendini hissetirecek kuvvetli sıcak hava dalgası hayatı olumsuz etkileyebilir. Çoğu merkez 40 derecenin üzerinde ölçülecektir (GÖLGEDE). Bunun sonucunda gelecek hafta olan planlarınızı ertelemenizi, hiçbir şekilde güneşin altına çıkmamanızı, çıkmak zorundaysanız 5 dakikadan fazla güneşin altında kalmamanızı tavsiye ediyorum. Özellikle çıkacağınız zaman açık renkli giysiler tercih edin ve şapkasız kesinlikle çıkmayın.
ÖZELLİKLE Diyarbakır taraflarından gelecek hafta bir rekor sıcak bekliyorum. (DİYARBAKIR MERKEZ REKOR 46.2) Güneşin altında 50 dereceyi aşar Güneydoğu Anadolu bölgesinde ve birçok yerde sıcaklıklar. Tekrar söylüyorum. Bir tatil vs planlıyorsanız birkaç günlüğüne ertelemenizi tavsiye ederim. İstanbul'da dahi güneşin altında 40-45 dereceler ölçülebilir. Uyarımı yaptım. Gerisi sizlere kalmış. Kendinize iyi bakın. Sağlıcakla ❤️.
-
- Resmi Gönderi
Eline sağlık Sahutt
-
Yok daha neler
-
- Resmi Gönderi
Yok daha neler
Aklına bir şey takıldıysa cevaplayayım yoksa kaçayım.
Bu arada
NOT: MGM resmi ölçümleri GÖLGEDE yapılmaktadır 😉
-
Aklına bir şey takıldıysa cevaplayayım yoksa kaçayım.
Bu arada
NOT: MGM resmi ölçümleri GÖLGEDE yapılmaktadır 😉
Kocaeli Gölcükte kaç dereceler bekliyorsun?
-