Hollanda Kanalı
TV 8 Yayını
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHollanda Kanalı
TV 8 Yayını
Bu da teselli en azından İsviçre takımı turu geçmek için avantajlı değil
Bugün Kars merkezde tüm zamanların rekoru kırıldı. Rekor 35. 4 tü
35.6 olarak kayıtlara geçti.
Adamlar İstanbul’a gelmese hükmenden yine turluyor
Galatasaray 3-0 PSV (4-5)
Ne anladım bu işten
Valla Mustafa. Galatasaray gidip bunla uğraşacağına futbol oynasın. 1 çuval gol yedi. Bir yerden sonra Muslera niye kalede durmuş diye düşündüm🏃♂️🏃♂️
Adamlar İstanbul’a gelmese hükmenden yine turluyor
Galatasaray 3-0 PSV (4-5)
Ne anladım bu işten
Diskalifiye edilir. O kadar kolay değil.
Bu durumu anlatın bana hiçbir şey anlamadım
mustafa28 bildiğim kadarıyla açıklayabilirim. La Nina olayının yaşandığı yıllarda küresel sıcaklıklarda bariz düşüş oluyor. Genelde kışları daha soğuk ve yağış bakımından daha verimsiz geçmesine sebebiyet veriyor. Ancak yağış durumu değişkenlik gösterebiliyor. Haziran ayı da nispeten soğuk geçtiği için böyle bir çıkarımda bulunmaya çalışmış. Nispeten doğru bir çıkarım olduğunu söyleyebilirim. Ancak 2012 veya 2000 olabileceği kanısı zor bir çıkarım. Neden böyle söylemiş bilemem. 🤔
Şu an yeni farkettim Servette İsviçre takımıymış la yani ya molde eleyecek ya da Trabzonspor eleyecek ve Ülke puanı için çok kritik
Şu an yeni farkettim Servette İsviçre takımıymış la yani ya molde eleyecek ya da Trabzonspor eleyecek ve Ülke puanı için çok kritik
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Ama 0 puan alıp elense daha iyi olur
La İsviçre’nin hiç kura şansı yokmuş 😂
2 takımı elenme ihtimali çok yüksek kaldı 2
İlginç
UEFA Konferans Ligi Play-Off Turu Kura Çekimi 2 Ağustos tarihinde yani Trabzonspor’un kuruluş tarihinde gerçekleştirilecek
Yalnız hakikaten ilginç
Hayırlı Geceler HS Ailesi
Bu durumu anlatın bana hiçbir şey anlamadım
mustafa28 bildiğim kadarıyla açıklayabilirim. La Nina olayının yaşandığı yıllarda küresel sıcaklıklarda bariz düşüş oluyor. Genelde kışları daha soğuk ve yağış bakımından daha verimsiz geçmesine sebebiyet veriyor. Ancak yağış durumu değişkenlik gösterebiliyor. Haziran ayı da nispeten soğuk geçtiği için böyle bir çıkarımda bulunmaya çalışmış. Nispeten doğru bir çıkarım olduğunu söyleyebilirim. Ancak 2012 veya 2000 olabileceği kanısı zor bir çıkarım. Neden böyle söylemiş bilemem. 🤔
Sitede de var açıklamalar arada karıştır.
Soru soranlar da arada beğeni yada teşekkür yazarsa cevap yazan da yazilanin yerine ulaştığını anlar
Buna da bak mustafa28