- Resmi Gönderi
Ordu'ya ayak bastık şiddetli yağış başladı ne bereketli insanız 😆
Maşallah maşallah
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturOrdu'ya ayak bastık şiddetli yağış başladı ne bereketli insanız 😆
Maşallah maşallah
Yks açıklanmış
Bu arada herkese günaydın.Benim moral bozuk...
Snowreis41 hocam puan ve sıralamanız nedir? Geçen yıla göre uçurum var diye gördüm
160k siralama Sahutt
Yks açıklanmış
Bu arada herkese günaydın.Benim moral bozuk...
Günaydın. Herşeyin sonu değil ya bir daha dener noktayı koyarsın.
Gencsiniz siz bu sene veya seneye tekrarlarsiniz.
"Lafta kolay"demeyin.Bende biliyorum
zaman,emek ve maddiyat kaybı oluyor mutlaka.
Bir şeyler gider ,bir şeyler gelir er geç.
Ordu'ya ayak bastık şiddetli yağış başladı ne bereketli insanız 😆
İstanbula da yolun düşsün 4000 derece hava
İstanbula da yolun düşsün 4000 derece hava
Sinan abi çok yumuşaksın 99999 derece hava. Biraz acıyıp sıcaklığı düşünmüşsün çok düşüncelisin ama dürüstlük her zaman öndedir acı ama gerçek bir sıcaklık 🙂
Bir sonraki sıcak hava dalgası bir öncekinden 3 derece daha sıcak olacak gibi ( hissedilen olarak )
Hissedilen 42 dereceyi geçebilir
Bir sonraki sıcak hava dalgası bir öncekinden 3 derece daha sıcak olacak gibi ( hissedilen olarak )
Sıcak hava dalgasını boşver sen. Oraj ile ilgili bir şeyler söyle ihtimali var mı, şiddeti ne olabilir,hangi yerleri etkiler.
Twitterda veya İnstagram'da o kadar boş, o kadar bilinçsiz yorumlar görüyorum ki.... İnanılmaz ya. Adam sırf yazmak için yazıyor. Şu anda sosyal medyada görmüşsünüzdür. Manavgat'ta orman yangınları var şu an. Birçok yerde. Adamlar planlı yangın diyor. Otel diyor. İyi de önceden tahmin ediliyordu ve uyarı yapılıyordu yere cam vs atmayın. Ege ve Akdeniz'de orman yangını riski çok yüksek diye..... Her olayda bir iftira çabası. Sebepsiz ve gereksiz yorumlar
Twitterda veya İnstagram'da o kadar boş, o kadar bilinçsiz yorumlar görüyorum ki.... İnanılmaz ya. Adam sırf yazmak için yazıyor. Şu anda sosyal medyada görmüşsünüzdür. Manavgat'ta orman yangınları var şu an. Birçok yerde. Adamlar planlı yangın diyor. Otel diyor. İyi de önceden tahmin ediliyordu ve uyarı yapılıyordu yere cam vs atmayın. Ege ve Akdeniz'de orman yangını riski çok yüksek diye..... Her olayda bir iftira çabası. Sebepsiz ve gereksiz yorumlar
Bak alt tarafta ne yazıyor.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Bak alt tarafta ne yazıyor.
Ne söylediğimi anladın mı?
Yangınlarda normal yangında vardır,rant için yakılan da vardır.Yetkililerin çözeceği bir konu bunlar.Biz tedbir olarak bireysel dikkat edelim gerisini yetkililere bırakalım derim
Ne söylediğimi anladın mı?
Anladım Twitter,Instagram'da çıkan yangına planlı yangın demişler sende o kişileri kötülemişsin saçmalık vs olduğunu belirtmişsin