- Resmi Gönderi
Dün Manavgat semaları öğle saatleri
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturDün Manavgat semaları öğle saatleri
Antalya'da nem çok uzun bir zaman sonra %1 e düştü. Hava inanılmaz kuru
Dün Manavgat semaları öğle saatleri
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Sanarsın marstayım
Brezilya'da çok uzun bir aradan sonra kar yağdı. Bir gazeteciye röportaj veren 62 yaşındaki adam hayatında ilk kez kar yağışı gördüğünü aktardı
Sahutt çıkan yangınlar büyük ihtimal sabotaj sen ne düşünüyorsun bir sürü yangın oldu bu kadarda tesadüf olamaz yanii
Sabotaj denemez bütün yangınlara ha bana bakarsan %80 i sabotaj %20 si hava kuru nem yok sıcaklık yuksek ondan
Sabotaj denemez bütün yangınlara ha bana bakarsan %80 i sabotaj %20 si hava kuru nem yok sıcaklık yuksek ondan
Yani aralarından bir kaç tanesi doğal olarak çıkmıştır doğru büyük çoğunluğu sabotaj yakıyorlar her yeri PKK'lı soysuzlar
Bir şey diyeyim mi hoca haklı
buda haklı
Çıkan yangınların bir saldırı olduğu aşikar. Bunu yapan alçaklar inşallah en ağır şekilde cezalandırılır. Benim ilk yangın çıktığı gün söylemeye çalıştığım kuru ve çok sıcak hava yüzünden yangın çıkması normal. Ve devamı gelir. Ancak bu havayı da fırsat bilen hainler böyle alçakça, ülkemizin topraklarına zarar verdiler.
Bir şey diyeyim mi hoca haklı
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
İzmir marşıyla yağmur durduğuna inanan kimmiş ?
SİGARA İZMARİTİ, YERLERDE HERHANGİ BİR CAM PARÇASI ORMAN YANGINLARININ SEBEPLERİNDEN BİRİDİR.
LÜTFEN BU KONUDA DUYARLI OLALIM.
ORMAN YANGIN İHBAR HATTI 177
LÜTFEN ÇOK DAHA DUYARLI OLALIM.
Son Dakika: Afyonkarahisar'da ormanlık alanda yangın çıktı. Yangının yayılmaya başladığı bildiriliyor.
Acil puan lazım en kötü herkesin guruplara kalması kazım