Kendi söylediğini savunurken olayı yanlış ve doğru olmayan şeylere çekmiş talihsiz ve yanlış bir açıklama olmuş maalesef
Sohbetimiz Bol Olsun! -Tüm -Sezonlar
-
mustafa28 -
1 Mayıs 2021 00:00 -
Kapalı
-
-
- Resmi Gönderi
Demekki denk gelmiş yağışın sona erdiği anda İzmir marşı
Detaylara dikkat
-
Ben tekbire inanırım tevekkül oluyor sonuçta ama İzmir Marşın okununca neden yağmur duruyor onu anlamıyorum.
Biz de yapıyoruz bu bilgimiz yokken konuşuyoruz bir an önce değişmesi lazım demek istedim başka yere çekmek istemedim kusura bakmayın 😔
Yok canım Arda kardeşim estağfirullah. Olayların öncesi var demek istedim. Baştacısın abim.
-
Buradan bir il seçerek bedava 3 fidan bağışlayabilirsiniz
-
Geceleri bu piano müziğini dinleyerek hayal kurarım. Soğuk bir kış gecesi ve sıcacık bir evde olduğumu hayal ederim o an hayatımı gözden geçiririm her şeyi bir kenara bırakırım. Buyrun sizinde hoşunuza gider belki diye paylaşıyorum iyi dinlemeler
Harici İçerik m.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
- Resmi Gönderi
SON DURUM
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Gece sitede nöbet tutsam bir günlüğüne özel üye yapabilirmisiniz beni 😀😀😀
-
- Resmi Gönderi
Gece sitede nöbet tutsam bir günlüğüne özel üye yapabilirmisiniz beni 😀😀😀
Gece biz neredeyiz ki niye? 😆😆. Sen ne nöbeti tutacaksın? İleri karakol
-
Gece biz neredeyiz ki niye? 😆😆. Sen ne nöbeti tutacaksın? İleri karakol
Pekii sabah 8 e kadar uyumadan durabilirim yinede söyleyeyim 😄
-
Pekii sabah 8 e kadar uyumadan durabilirim yinede söyleyeyim 😄
Nasıl özel üye istiyorsun istersen konuda görev işte al ben öyle yaptım geçiciydi en son ama zannımca artık kalıcı o kadar şey yapıyoruz yani fikstürler bile hazır
-
Nasıl özel üye istiyorsun istersen konuda görev işte al ben öyle yaptım geçiciydi en son ama zannımca artık kalıcı o kadar şey yapıyoruz yani fikstürler bile hazır
Fikstürler demişken
-
Baktım millet fidan sahipleniyor hemen ben de bedavaya alayım dedim yanında bizim forum için de sahiplendim linki bırakıyorum bedavaya sahipleniyorsunuz fidan bağışı paralı ona göre
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Baktım millet fidan sahipleniyor hemen ben de bedavaya alayım dedim yanında bizim forum için de sahiplendim linki bırakıyorum bedavaya sahipleniyorsunuz fidan bağışı paralı ona göre
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Güzel düşünmüşsün mustafa28
-
Bu arada bizim HS yarışmasında para ödülü varmıydı bu sene
-
- Resmi Gönderi
Bu arada bizim HS yarışmasında para ödülü varmıydı bu sene
Vardi
-