Uzun yıllar sonra ilk defa bu kadar yüksek sıcaklık ölçülecek Gölcükte heralde
Sohbetimiz Bol Olsun! -Tüm -Sezonlar
-
mustafa28 -
1 Mayıs 2021 00:00 -
Kapalı
-
-
İstanbul 35 derece olmuş
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı günler herkese.Tv den kısa bir bilgi atalım
Volkan külü
Daha önce taş kum kireç toprak ile yapılan yapılar volkan külü sayesinde daha dayanıklı yapilara dönüşüme neden oldu.
Romalılar beton için volkan külünü kireç harcına ekleyerek çimento elde ettiiler
Volkan külü olmasaydı Romanında antik harika yapıları olmazdı.
Roma şehirleri volkan külüyle inşa edilmiştir.
Tüm aktif olan ve zamanında aktif olan volkanların bulundukları arazı yapısı volkanların patlamaları sırasında çevreye yayılan materyaller mineral yönünden çok zengindir.Volkanik kayalar yeryüzüne düştüğünde kimyasal olarak çözünür ve minareller toprağa karışır.
Bunun sonucunda toprağın verimi artar.
Bu kadar toparladım olmuştur sanırım
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı günler , bol sohbetler
-
Şu an Doğu Karadeniz’den memnunum inşallah böyle devam eder Kışın halen dediğim sözün arkasındayım
-
Bu arada şimdi Giresun’da ormanlık alanlara girişi yasakladı
Şu an Sivas Ordu ve Giresun’da Ormanlık alanlara giriş yasak mesire alanları da dahil
-
Kocaeli'de de yasaklandı ormanlık alanlara giriş.
-
Gaziantep’te de yangın başlamış var mı arttıran
-
Ya bu haber kanalları var ya çok gıcık durmadan kötü haber yayınlıyorlar milletin içini karartmak hoşlarına gidiyor galiba
-
- Resmi Gönderi
Ya bu haber kanalları var ya çok gıcık durmadan kötü haber yayınlıyorlar milletin içini karartmak hoşlarına gidiyor galiba
Her zaman aynıdır..Hep yangına onlar körükle giderler
-
uzun bir zamandır yoktum nasılsınız ?
-
- Resmi Gönderi
uzun bir zamandır yoktum nasılsınız ?
Aleykumselam, hosgeldin.. Şükür iyiyiz yuvarlanmaya devam..Sende,sizlerde iyiysen iz işimiz denktir.
-
Aleykumselam Henry Ford .İyi akşamlar HS ailesi
-
Artık akşam oldu sevdiğim bir piano müziğini sizinle paylaşmak istedim hayal kurarak dinlerim genelde. Dalıp giderim, hayatımı gözden geçiririm. Gecenin sessizliğinde sadece ben ve gölgem olur. Gölgemin benim tek güvenilir dostum olduğunu düşünürüm. Onu seviyorum ben ne yaparsam oda aynısını yapıyor. Yalnız değilim. Karanlık,ay ışığı,sessizlik, bu üçünü çok seviyorum. Mutlu,sakin olabildiğim tek an gecedir. Bazen derim belkide benim için en hayırlısı buydu. Hayat acımasız kimse kimseyi anlamadığı bir hayatı yaşıyoruz herkesin bir derdi var.. peki benim derdim onlarinki kadar zor mu? Benim derdimin tünelinde çıkış kapısı var mı? Nasıl kurtulabilirim bu derin tünelin içinden. Bir çıkış kapısı var mıdır benim için....
Harici İçerik m.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Yine dalıp gittim bı su dökün üzerime kendime geleyim 🙂
-