Uşak’ta da yangın çıkmış var mı arttıran
Sohbetimiz Bol Olsun! -Tüm -Sezonlar
-
mustafa28 -
1 Mayıs 2021 00:00 -
Kapalı
-
-
Osmaniye'de çıkan yangının Kahramanmaraş'a da sıçradığı aktarılıyor...
-
Çok ilginç bir duyum var ben de yangın bir yerde ilerlemiş ama mezarlığa dokunmadan devam etmiş o mezarlıkta bir şehit varmış başında da Türk Bayrağı hiç bir şey olmadan yangın es geçip devam etmiş Türk bayrağı dalgalanıyor mezarlıkta halen
-
- Resmi Gönderi
Yokmu arttıran demeyelim de "son bulsun inşaallah"diyelim Mustafa
-
Otobüs sesi buyrun bu ses ile uyurum bazen çok rahatlatıcı. Sanki o otobüsün içindeymişsiniz gibi hayal edin
Hangi şehirden hangi şehire gideceğimi karar veririm ve yatışa geçerim sabaha şehire varmış şekilde uyanırım 😀🙂
Harici İçerik m.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Bu gece bu sesle uyuyun o otobüsün içindeymiş gibi hayal edin çok güzel oluyor deneyin bence bugün
-
2017 Şubattan sonra yine hobime döndüm yeni kuşum🐦🙂
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Bölgelerde yangın riski en az 10 gün daha var. Özellikle Ege ve Akdeniz'de bir süre daha yangın haberi duyarız gibime geliyor Allah korusun
-
- Resmi Gönderi
Semih Ö. güle güle büyüsün diyelim
Güzel yavru maşallah
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı geceler toplu sonuçları ve puan tablosunu gündüz yaparım İnşaALLAH.
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı geceler toplu sonuçları ve puan tablosunu gündüz yaparım İnşaALLAH.
Hayırlı geceler
-
- Resmi Gönderi
Herkese hayırlı geceler. Birkaç gündür bir burukluk var sanki. Canım hiçbir şey yapmak istemiyor. Ders dahi çalışamıyorum. Bu olaylardan olabilir sanırım. Etkiliyor artık insanı her şey ya. Bilmiyorum sizde de oluyor mu?
-
- Resmi Gönderi
Herkese hayırlı geceler. Birkaç gündür bir burukluk var sanki. Canım hiçbir şey yapmak istemiyor. Ders dahi çalışamıyorum. Bu olaylardan olabilir sanırım. Etkiliyor artık insanı her şey ya. Bilmiyorum sizde de oluyor mu?
Hayırlı geceler Sahut.
İnsanın doğası gereği normal bu durumların.Herkesin yaşayacağı anlar diyelim.
-
Otobüs sesi buyrun bu ses ile uyurum bazen çok rahatlatıcı. Sanki o otobüsün içindeymişsiniz gibi hayal edin
Hangi şehirden hangi şehire gideceğimi karar veririm ve yatışa geçerim sabaha şehire varmış şekilde uyanırım 😀🙂
Harici İçerik m.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Bana otobüs sesi deme 15 saat yolculuktan sonra boynum tutuldu sadece sağa döndürebiliyorum kafamı 😆
-
- Resmi Gönderi
Bana otobüs sesi deme 15 saat yolculuktan sonra boynum tutuldu sadece sağa döndürebiliyorum kafamı 😆
Hocam o kadar nereye gittin? Hatay - Samsun arası o kadar 😆😆
-