Bolu’da yangın çıktığı an geçmiş olsun. Bütün Bolu yanar,sebebi çok yanıcı ÇAM AĞAÇLARI en yüksek Türkiye’de Bolu’da.
vallaha tokatta full çam ağacı
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBolu’da yangın çıktığı an geçmiş olsun. Bütün Bolu yanar,sebebi çok yanıcı ÇAM AĞAÇLARI en yüksek Türkiye’de Bolu’da.
Orman demek Çam demek ,olmazsa olmaz abim.
Sadece Türkiye'de orman yangınları çıkmıyor bu aralar dünya genelinde ciddi bir artış oldu orman yangınlarında.
Hepsi sabotaj dünya geneli için türkiye için konuşmuyorum sadece günümüzde savaşlar virüslerle doğa katliamlarıyla kıtlıkla ile oluyor
Allah yardımcımız olsun bir günde 1.30 saat içinde 24 ilde yangın çıkamaz , birini söndürüyoruz başka ilde başlıyor. Alanyadayım şuan oba mahalelsinde herkes silahla nöbet tutuyor , otellerde iptal başladı çoğu otel boşalıyor, turizm virüsle olmasa bu şekilde yara alıyor , aynı zamanda doğal güzelliklerimiz yok oluyor canlılar ölüyor, millet evinden köyünden oluyor
Onun dışında egede arka arkaya depremler oluyor, almanya, belçika sel götürüyor , riza artvin doğu anadolu sel götürüyor, alaskada 8.2 deprem oluyor çok kötü çok
Kendimi bu zamanlarda doğduğum için şanslı görüyordum fikrim değişti dünyanın sonuna yakın doğmuşum çok şanssızım
Keşke85 doğumlu olsaydık
Esenler anlık kaç derece nem kaç hiç bilgi paylaşımı yok
Herkese iyi günler sirenlerini duydum da kendilerini göremedim size atayım dedim 🇦🇿
ne sıkıcı bir gündü can sıkıntısından sırıtıyorum 😊
Yarından itibaren stratosfer kademeli şekilde hafif hafif güçlenecek
GFS ayın 7 sine. -11 lifted İndex vermiş
Cape ise 3000 27 Temmuz dolu yağışındaki gibi
Yangın olan bölgelerde nazi işaretleri görülmüş