Dilekçeyi nereden alacağız ve velinin gelmesi gerekiyormu
Okula gidecen ben alanımı değiştirmek istiyorum diyeceksin ama ondan sonra Fizik Kimya Biyoloji eksiklerini kapatman lazım ben Eşit Ağırlık seçecem bu sene
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturDilekçeyi nereden alacağız ve velinin gelmesi gerekiyormu
Okula gidecen ben alanımı değiştirmek istiyorum diyeceksin ama ondan sonra Fizik Kimya Biyoloji eksiklerini kapatman lazım ben Eşit Ağırlık seçecem bu sene
Kusura bakma geç gördüm bize alan seçtiğimiz gün değiştirmek isterseniz okula gelip dilekçe yazmanız gerekir dediler ama hiç veli gelmek zorunda diye bir şey duymadım
Eşit ağırlık yks için daha iyi gençler benden söylemesi yine de kendi tercihleriniz.
Evet velin ile birlikte okul müdür yardımcısının yanına gidip dilekçe yazmab yeterli olur. Sayısal mantıklı tercih bu arada görüşüm. 🏃♂️🏃♂️
Benim merak ettiğim büyük yanardağ patlamaları sonucunda kış hep çok sert geçmiştir acaba bu sene bayağı büyük yangınlar oldu ikisinde aynı şey saçıyor acaba diyorum bu sene iyi bir eskilerin dilleriyle Kara Kış olur mu
Korku oyunu oynadım videosunu çektim birazdan yüklenmiş olacak sesli bir videoydu silent hill pt çektim izlerken eğleneceğinizi düşünüyorum beklemede kalın video yüklenir yüklenmez paylaşacağım
BUYRUN VİDEOM,KEYİFLİ SEYİRLER
Skor
Maçlar Devam Ediyor
Dinamo Batumi 1-0 DG Sivasspor
Trabzonspor 1-1 Molde FK
Galatasaray 0-0 ST Johnstone
Skor
Maçlar Devam Ediyor
Dinamo Batumi 1-0 DG Sivasspor
Trabzonspor 1-1 Molde FK
Galatasaray 0-0 ST Johnstone
Şu takımlara da diş geçiremiyorsak içler acısı durum ile karşı karşıyayız.
Günler birbirinin kopyası gibi geçiyor hep aynı şeyler psikolojim bozuldu
Günler birbirinin kopyası gibi geçiyor hep aynı şeyler psikolojim bozuldu
Sabah 07:30 akşam 17:30 çalış eve gel yemek ye yat. Hemen psikoloğa gitmem lazım.
Sivas attı 1-1 oldu.
Bu arada bazı forumları bir inceleyim dedim İstanbul'daki yağış çok ciddileşti diyorlar çok kötü şeyler olacak diyorlar bir sizde inceleyin isterseniz 🤔
Bu arada bazı forumları bir inceleyim dedim İstanbul'daki yağış çok ciddileşti diyorlar çok kötü şeyler olacak diyorlar bir sizde inceleyin isterseniz 🤔
Abartıyorlar her zaman ki gibi...
Abartıyorlar her zaman ki gibi...
Bilmem vallahi ya abartmıyorlarsa 🙄