@Yu_suf
Görseller ileri zamanda siliniyor sunuca da fazla yer kaplamamak için .
Anlamadım abi
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur@Yu_suf
Görseller ileri zamanda siliniyor sunuca da fazla yer kaplamamak için .
Anlamadım abi
2021 Yılı Temmuz Ayı Ortalama Sıcaklıklarının 1981-2010 Normallerine Göre Mukayesesini paylaştım konuda. Girip bir bakın. Merak edenler
2021 Yılı Temmuz Ayı Ortalama Sıcaklıklarının 1981-2010 Normallerine Göre Mukayesesini paylaştım konuda. Girip bir bakın. Merak edenler
Engelimi kaldırabilecek misin?
Engelimi kaldırabilecek misin?
La bi sal. Niye kaldırayım? Ben affetmiyorum arkadaşım. İstemiyorum. Zorla mı?
Anlamadım abi
Fazla resimler siliniyor.
Sayfa 176 da. MGM nin verileri ve resimleri. Temmuz ile ilgili her şey var
La bi sal. Niye kaldırayım? Ben affetmiyorum arkadaşım. İstemiyorum. Zorla mı?
Benimle aran neden bu kadar bozuk
Benimle aran neden bu kadar bozuk
Bozuk değil canım benim. Sadece işine bak.
Bozuk değil canım benim. Sadece işine bak.
Bozuk değilse neden engelliyorsun affedersin ben gerizekalı mıyım? Sen bendne çok mu akıllısın
Bozuk değilse neden engelliyorsun affedersin ben gerizekalı mıyım? Sen bendne çok mu akıllısın
Frenle kendini
Anlaşıldı ben beyinsiz ahmağın tekiyim benim bu dünyada tek Allah'ım var başka kimsem yok insan denen varlıkta çok acımasız ne diyebilirim ki ben başka
Anlaşıldı ben beyinsiz ahmağın tekiyim benim bu dünyada tek Allah'ım var başka kimsem yok insan denen varlıkta çok acımasız ne diyebilirim ki ben başka
Siz çok şanslısınız biliyor musunuz sizin böyle imtihanınız olsa bu kadar imtihana katlanamaz intihar ederdiniz kaç kere intihar etmeyi düşündüm vazgeçtim Allah bana peygamber sabrı vermiş
@Yu_suf yeter bu kadar kendini diğerleriyle kiyaslamayi bırak insanların hayatını bilip bilmeden konusma .
@Yu_suf yeter bu kadar kendini diğerleriyle kiyaslamayi bırak insanların hayatını bilip bilmeden konusma .
Benim hayatımı bilipte ona rağmen üzerime gidenlere ne demeli pekii