Sohbetimiz Bol Olsun! -Tüm -Sezonlar

• Ya intihar edeceğim ya da bunun öcünü çok pis alacağım insanlardan yemin ettim bunlardan birini eğer yapmazsam cehhenemde bin kat daha beter yanayım ben gidiyorum hadi Eyvallah

Tamam ban atıyorum bende o zaman madem istemiyorsun ip ban atıyorum haberin olsun.

• Tamam ban atıyorum bende o zaman madem istemiyorsun ip ban atıyorum haberin olsun.

At abi ya bir daha gelmeyeceğim zaten. Özellikle o Sahutt zaten çok istiyordur burdan gitmemi benim gibi gerizekalıyı bu forumda idare etmekten yoruldunuz bu işkenceden kurtulursunuz

• @Yu_suf bence biraz sakin düşünmelisin. Kimsenin sana kötü birşey kastettiği yok zaten böyle bir durumda senden önce uyarı verirler. Sahutt kendi derdini söyledi. Gördüğün gibi onun da sıkıntıları var üstüne gitmeden önce ona hak ver ve saygı duy.

• At abi ya bir daha gelmeyeceğim zaten. Özellikle o Sahutt zaten çok istiyordur burdan gitmemi benim gibi gerizekalıyı bu forumda idare etmekten yoruldunuz bu işkenceden kurtulursunuz

Seni idare etmeseydik kaç kere gidip geldin ben sayısını unuttum. Kaç kez ban yedin üyelik aldın bilmiyorum. Bu idare değil de ne? Ben sana anlam veremiyorum. Hep benim istediğim olsun diyorsun böyle bir dünya hiç bir yerde yok. Sana gerizekalı diyen yok hakaret eden yok ama sen her kafanın tası attığı zaman küfürler savuruyorsun o haldeyken bile biz sana karşı kötü düşünmedik sineğe çektik sende biraz bize saygı duy artık lütfen.

• Seni idare etmeseydik kaç kere gidip geldin ben sayısını unuttum. Kaç kez ban yedin üyelik aldın bilmiyorum. Bu idare değil de ne? Ben sana anlam veremiyorum. Hep benim istediğim olsun diyorsun böyle bir dünya hiç bir yerde yok. Sana gerizekalı diyen yok hakaret eden yok ama sen her kafanın tası attığı zaman küfürler savuruyorsun o haldeyken bile biz sana karşı kötü düşünmedik sineğe çektik sende biraz bize saygı duy artık lütfen.

Ya abi sahutt benimle alay ediyor bir kaç ay önce aşıya karşıydım bir kaç cümle kurmuştum o cümlenin bir tanesinin aynısını burda kurdu beni taklit ediyor alay ediyor gizliden

• Yusuf ya artık tamamen git yada herşeyi üstüne alınmayı bırak kimseyle uğraşma şu forum ortamında hoş vakit geçirmeyi dene.

• Ya abi sahutt benimle alay ediyor bir kaç ay önce aşıya karşıydım bir kaç cümle kurmuştum o cümlenin bir tanesinin aynısını burda kurdu beni taklit ediyor alay ediyor gizliden

Bu senin kendi kendine yaptığın kuruntu Mehmet Ali düzgün çocuktur öyle şeyler yapmaz yapsaydı sana yardımcı olmazdı biraz ince düşün lütfen.

• Resmi Gönderi

Yusuf şimdi gidip geri dönersen istediğin hesapla gel usenmem 24 saat ban atarım yeni hesaplarina,yada kal üstad abinin dediği gibi lafları ustune alınmayı bırak

• Bu senin kendi kendine yaptığın kuruntu Mehmet Ali düzgün çocuktur öyle şeyler yapmaz yapsaydı sana yardımcı olmazdı biraz ince düşün lütfen.

ya abi bana herkes kuruntu yapıyorsun diyor öncesinde ailemle kavga etmiştim benzer şeylerden herkes bana hasta diyor ama değilim lütfen anlayın beni dayanamıyorum psikolojik işkence altındayım ben kolay kolay ağlamam ağlayacağım en sonunda

• ya abi bana herkes kuruntu yapıyorsun diyor öncesinde ailemle kavga etmiştim benzer şeylerden herkes bana hasta diyor ama değilim lütfen anlayın beni dayanamıyorum psikolojik işkence altındayım ben kolay kolay ağlamam ağlayacağım en sonunda

Yaw hasta değilsin zaten, sadece takıntılısın herşeyi üstüne alıyorsun. Problemin bu sadece. Kimse seni sevmek zorunda değil sende kismeyi sevmek zorunda değilsin seni sevenler ile mutlu olmayı hoş vakit geçirmeyi dene.

• Takılma kimseye Yusuf, daha da kimse hakkında yorum yapma yazacaksan biz buradayız. Yaz çiz biz beğeni eder yada cevap yazar devam ederiz.