Ardahan'da, "bir günlükler" ve "mayıs sinekleri" olarak adlandırılan, kelebeği andıran canlıların, yaklaşık 10 gün boyunca devam eden ve "ölüm uçuşu" denilen son uçuşları tamamlandı.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturArdahan'da, "bir günlükler" ve "mayıs sinekleri" olarak adlandırılan, kelebeği andıran canlıların, yaklaşık 10 gün boyunca devam eden ve "ölüm uçuşu" denilen son uçuşları tamamlandı.
Hepinize hayırlı geceler
Güzel günleriniz olsun
Hepinize hayırlı geceler
Güzel günleriniz olsun
Hayırlı geceler
Hayırlı geceler❤️
"Dünyayı gönlümce olacak sandım" diyor ya türküde ;
- Sâhi hepimiz öyle sanmadık mı ?
Hayırlı geceler!!!
Hayırlı geceler herkese.
59 yaşında Dayım 1 hafta önce COVİD oldu. Gittikçe durumu kötüye gitti. Dün entübe ettiler kendisini. 0 alkol, sigara vs, 3 aşısını da tam zamanında yaptırmış. Gayet sağlıklı ve kendine çok dikkat eden biri. Durumu çok kritik...!
Geçmiş olsun abim Allah tez vakitte şifa versin
Geçmiş olsun abim Allah tez vakitte şifa versin
Sağ ol dostum. Amin inşallah 🙏🏻🙏🏻
59 yaşında Dayım 1 hafta önce COVİD oldu. Gittikçe durumu kötüye gitti. Dün entübe ettiler kendisini. 0 alkol, sigara vs, 3 aşısını da tam zamanında yaptırmış. Gayet sağlıklı ve kendine çok dikkat eden biri. Durumu çok kritik...!
En kısa sürede sağlığına kavuşur inşallah hocam Allah şifa versin
En kısa sürede sağlığına kavuşur inşallah hocam Allah şifa versin
Çok teşekkür ederim
Sahutt çok geçmiş olsun. Durumu daha da kötüye gitmeden tez zamanda iyileşir inşallah
Sahutt çok geçmiş olsun. Durumu daha da kötüye gitmeden tez zamanda iyileşir inşallah
İnsallah hocam
Sahutt geçmiş olsun dostum, Rabbim tez zamanda şifa verir inşallah.
Sahutt geçmiş olsun dostum, Rabbim tez zamanda şifa verir inşallah.
İnşallah Ömer'im. Bugün haber bekliyoruz bakalım