Ardahan'da, "bir günlükler" ve "mayıs sinekleri" olarak adlandırılan, kelebeği andıran canlıların, yaklaşık 10 gün boyunca devam eden ve "ölüm uçuşu" denilen son uçuşları tamamlandı.
Sohbetimiz Bol Olsun! -Tüm -Sezonlar
-
mustafa28 -
1 Mayıs 2021 00:00 -
Kapalı
-
-
Hepinize hayırlı geceler
Güzel günleriniz olsun
-
- Resmi Gönderi
Hepinize hayırlı geceler
Güzel günleriniz olsun
Hayırlı geceler
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı geceler❤️
-
"Dünyayı gönlümce olacak sandım" diyor ya türküde ;
- Sâhi hepimiz öyle sanmadık mı ?
Hayırlı geceler!!!
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı geceler herkese.
-
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
59 yaşında Dayım 1 hafta önce COVİD oldu. Gittikçe durumu kötüye gitti. Dün entübe ettiler kendisini. 0 alkol, sigara vs, 3 aşısını da tam zamanında yaptırmış. Gayet sağlıklı ve kendine çok dikkat eden biri. Durumu çok kritik...!
Geçmiş olsun abim Allah tez vakitte şifa versin
-
- Resmi Gönderi
Geçmiş olsun abim Allah tez vakitte şifa versin
Sağ ol dostum. Amin inşallah 🙏🏻🙏🏻
-
59 yaşında Dayım 1 hafta önce COVİD oldu. Gittikçe durumu kötüye gitti. Dün entübe ettiler kendisini. 0 alkol, sigara vs, 3 aşısını da tam zamanında yaptırmış. Gayet sağlıklı ve kendine çok dikkat eden biri. Durumu çok kritik...!
En kısa sürede sağlığına kavuşur inşallah hocam Allah şifa versin
-
- Resmi Gönderi
En kısa sürede sağlığına kavuşur inşallah hocam Allah şifa versin
Çok teşekkür ederim
-
Sahutt çok geçmiş olsun. Durumu daha da kötüye gitmeden tez zamanda iyileşir inşallah
-
- Resmi Gönderi
Sahutt çok geçmiş olsun. Durumu daha da kötüye gitmeden tez zamanda iyileşir inşallah
İnsallah hocam
-
Sahutt geçmiş olsun dostum, Rabbim tez zamanda şifa verir inşallah.
-
- Resmi Gönderi
Sahutt geçmiş olsun dostum, Rabbim tez zamanda şifa verir inşallah.
İnşallah Ömer'im. Bugün haber bekliyoruz bakalım
-