Sohbetimiz Bol Olsun! -Tüm -Sezonlar

• Resmi Gönderi

Çok korkutucu görüntüler var. 1 ilçe bildiğiniz yok olmuş...

Kastamonu-Bozkurt

Harici İçerik twitter.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

• Efendim hem buraya hem oraya atıyorum maç ile ilgili haberleri spor konusuna bakmayan olabiliyor

Harici İçerik twitter.com
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

لا إله إلا الله محمد رسول الله La İlahe İllallah, Muhammedün Resulullah

Efsane Kar Sistemi Beklerken ...

• Resmi Gönderi

Harici İçerik www.instagram.com

İçim parçalandı:'(

• Harici İçerik www.instagram.com

:onay: Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow :kas:

:koşma: Chasing the Siberian Husky :bakış:

:kar::kralice::türkiye::coksoguk: :karyagisli:

• Bune böyle baya iyi değil mii 😂

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

❤💙 EN BÜYÜK TRABZONSPOR ❤💙

• Twitter da gündem oldu aşı olayı be ama gündemi çıkaranlar çok haklı sen aşı olmayanlara kısıtlama getiriyorsun ama aşı olurken hiçbir sorumluluk kabul etmeyeceğine dair belge imzalatıyorsun eee suç kimde

لا إله إلا الله محمد رسول الله La İlahe İllallah, Muhammedün Resulullah

Efsane Kar Sistemi Beklerken ...

• Resmi Gönderi

Twitter da gündem oldu aşı olayı be ama gündemi çıkaranlar çok haklı sen aşı olmayanlara kısıtlama getiriyorsun ama aşı olurken hiçbir sorumluluk kabul etmeyeceğine dair belge imzalatıyorsun eee suç kimde

Suç kimsede değil. Ben kısıtlamaları doğru buluyorum. Aşı olmama sebebi nedir? Saçma saçma paradokslar içine giriyor konu. Bu aşı olmayanlar bilim insanlarına COVİD'in çaresini söylesin de onu uygulasınlar bari Her şeyi bilen insanlar 🙃

• Suç kimsede değil. Ben kısıtlamaları doğru buluyorum. Aşı olmama sebebi nedir? Saçma saçma paradokslar içine giriyor konu. Bu aşı olmayanlar bilim insanlarına COVİD'in çaresini söylesin de onu uygulasınlar bari Her şeyi bilen insanlar 🙃

Nee alaka ben aşı olduktan sonra corona olacaksam ve insanlara yayma şansım olacaksa o aşıyı neden olayım ölmemek hastaneye düşmemek için mi gerek yok böyle bir sorumluluk ve risk almaya ne olduğu belli olmayan sıvıyı vücuduma almaya

❤💙 EN BÜYÜK TRABZONSPOR ❤💙

• Resmi Gönderi

Aşı olmayın diyenler buna cevap versin lütfen,aşıyı neden olmayalım içinde ne var siz biliyorsunuz herhalde ondan böyle diyorsunuz bilmiyorsanız boş yapıyorsunuz güvenmiyorum diyorsanız o başka aşının nasıl yapıldığını belgesel yaparlar onuda anlamazsınız niye tıpçı değilsiniz ondan yani biraz mantıklı düşünün geçmiş virüsler nasıl atlatıldı kahin misiniz siz aşılar zararlı diyorsunuz bundan bir kaç sene sonra etkileri çıkacak diyorsunuz bırakın Allah aşkına boş yapmayı aşı olmam diyenler korona ya yakalanip atlatinca tekrar aşı olmazsa birdahaki yakalanislarinda çabuk gitsinlerde diğer tarafa insanları hasta etmesinler.

• Resmi Gönderi

Nee alaka ben aşı olduktan sonra corona olacaksam ve insanlara yayma şansım olacaksa o aşıyı neden olayım ölmemek hastaneye düşmemek için mi gerek yok böyle bir sorumluluk ve risk almaya ne olduğu belli olmayan sıvıyı vücuduma almaya

diğer insanlarda asi olursa sorun kalmaz bence 🙂

• Resmi Gönderi

Aşı olduktan sonra vücudün antikor üretmiş ve o virüsün öldürücü riskini en aza indirmiş oluyor. Bu yeterli değil mi? Grip aşısı olmayan var mı? Hala grip olabiliyoruz. Ama çok ağır etkileri olmuyor. Sebebi aşı. Yoksa grip de gayet ölümcül bir salgındı.

Küçükken bize yapılan bilmem kaç tane aşıdaki sıvıları bilerek mi yaptırdık Gökhan yapma gözünü seveyim 🙃

• Aşı olmayın diyenler buna cevap versin lütfen,aşıyı neden olmayalım içinde ne var siz biliyorsunuz herhalde ondan böyle diyorsunuz bilmiyorsanız boş yapıyorsunuz güvenmiyorum diyorsanız o başka aşının nasıl yapıldığını belgesel yaparlar onuda anlamazsınız niye tıpçı değilsiniz ondan yani biraz mantıklı düşünün geçmiş virüsler nasıl atlatıldı kahin misiniz siz aşılar zararlı diyorsunuz bundan bir kaç sene sonra etkileri çıkacak diyorsunuz bırakın Allah aşkına boş yapmayı aşı olmam diyenler korona ya yakalanip atlatinca tekrar aşı olmazsa birdahaki yakalanislarinda çabuk gitsinlerde diğer tarafa insanları hasta etmesinler.

Ben aşı olmadım mesela, 6 aylık çalışmayla acil koduyla dünyaya aşı dağıtımı yapmak ne kadar mantıklı ise, benimde aşk olmamam o kadar mantıklı.